Jadralska obleka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

darja72 -> Jadralska obleka (7.6.2009 21:56:14)

Po dolgih letih se letos zopet (že konec meseca) odpravljam na jadranje. Upajoč, da mi bo stara jadralska (zaščitna) obleka prav, sem jo v kleti našla zasmrajeno in celo plesnivo. Jasno je, da je romala v smeti.
Kje naj sedaj kupim novo, najcenejšo varianto po možnosti? Ali bi bilo vseeno, če si vzamem s seboj kar goretex komplet boljše kvalitete? Tega itak imam.
Pa tudi ne vem, kdaj bom imela zopet priliko in čas za ta lep šport.
Jadralke in ostale, prosim za nasvet.

rija -> RE: Jadralska obleka (7.6.2009 22:06:11)

helly hansen outlet v parndorfu pri dunaju :)

darja72 -> RE: Jadralska obleka (7.6.2009 22:35:48)

A se mogoče odpravljaš tja??? Do 26. tm imam časa.

alička -> RE: Jadralska obleka (8.6.2009 8:37:09)

Če rabiš jadralsko obleko samo za tokrat se ti jo po mojem mnenju ne splača kupovati. Jaz sem ravnokar nazaj z 10-dnevnega jadranja. Hlač sploh nisem uporabila, jakno pa le enkrat, ko so bili valovi in nas je zalivalo.
Drugače pa sem jaz svojo kupila v Berlinu, kar ti pa tudi ni ravno pri roki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Ancy -> RE: Jadralska obleka (12.6.2009 15:24:51)

Ne razumem čist, konec meseca junija greš jadrat pa si želiš kupit jadralsko obleko ???? Zakaj že???? konec junija je pa ja že tako vreme da s kakimi allskini ne rabiš komplicirat, za takrat ko je mrzlo si oblečeš kakšno jopico, pulover, čez dan bo pa itak vroče ko nevem kaj...... Mi mamo npr. za prvomajsko za čez kvarner še allskin, potem kasneje pa ne več, ker je res že tako lepo vreme, da ga ne rabimo, razen če je lih kaka nevihta, samo takrat pa itak ne skače 100 ljudi po barki ampak samo 2.

Stran: [1]