Klemy82 -> RE: Fjuuujodljodlžvižgžvižg (8.6.2009 9:15:49)
|
No, no bi vas rada videla koliko časa bi vi strpno prenašali vsakodnevne izpade mestnega gospoda, ki pride na vikend se sprostit. In to tako, da ga boli Organ, če s tem koga moti. Smo pač eni kmetavzarji, ki se nekej usajamo. Sej nič ne rečem, pri vsaki hiši je kdaj kak piknik, samo se neha ob eni normalni uri. In ne mečemo smeti in flaš sosedom na vrt. Ne vpijemo ob treh zjutraj. Žvižganje je še tamal problem. Pa povejte sosedi, ki ima 3mesečno punčko, naj potrpi. Vsak vikend. Sej smo potrpeli. Cela vas. Zdj ga imamo pa dost. Pa ni edini, ki ima vikend tu, ampak samo z njim so težave. Ampak zanj smo težava mi,ki ne razumemo, da on se sprošča. Jaz se tud, pa s tem ne motim ostalih. Nej si naredi vikend sredi hoste pa se tam sprošča pa nori. Maščevanje? Ne, poduk. Ker enim je treba nazorno demonstrirat kaj počnejo drugim, da zakapirajo. Če zakapirajo. Hvala bogu sem redko doma in mi ga ni treba prenašat. Sosedi se mi pa smilijo. In kaj nej? Se cela vas izseli, da ne bomo omejevali skupino primitivcev med njihovim sproščanjem??
|
|
|
|