Missyka -> RE: noseče kljub menstruaciji (16.9.2009 14:04:02)
|
Hei punce :) Pri meni je bilo pa tako, da sva s fantom delala na tem, da zanosim, vse sem si lepo preračunala plodne dneve itd... Sicer imam menstruacijo vsak mesec redno nikoli prej in nikoli kasnej, tokrat ko sva delala prvič na otroku, pa se mi je zgodilo, da sem dobila najprej rjavi izcedek 11 dni pred menstruacijo, izcedek je bil najprej svetlo rjav, potem svetlo roza trajalo je 3-5 dni, zdaj imam pa menstruacijo, vse skupaj se vleče zdaj že 8 dni.. Menstruacijo sem imela ponavadi samo 4 dni in konec. Pod stresom nisem bila čisto nič, zato zaradi stresa ni prišlo do tega. Upam da sem noseča, test sem naredila vendar zaenkrat kaže še negativno, menim tudi da sem ga prehitro naredila... Nekje sem brala, da imaš lahko kljub nosečnosti, menstruacijo kar 3 mesece... Sicer ne vem zakaj sem jo dobila toliko prej, upam da je to tudi eden izmed znakov... Kot sem že rekla sem imela izcedek najprej blago rjav, nato je bil tudi svetlo roza, potem temnejši zdaj pa imam menstruacijo.. Bomo videli :D Držite pesti da bo naslednjič test pozitivennn in da bom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]:D
|
|
|
|