mojca345
|
evo pošiljam še prvi del pisma : zdravo, I prejeli vaše poizvedba o mojem dveh Ljubkih British kratke dlake Omaciti. Moji ljubko British kratke dlake Omaciti še razpoložljivih za sprejetja, so zelo srčkan in ljubko British kratke dlake Omaciti. Vsi naši mačke so Pure Breed in home vzrejenih v ljubeč domovi z otroki in drugih hišne ljubljenčke. Ta mačkah so ažuren o vseh shots in worming in prihaja z zdravstveno jamstvo. The mačkah so 12 tednov stare. In pri polni goji bodo med 2-3,5 £. Želimo poda ven teh mačkah katerokoli zasebnega domovi o prostih Adoption.I želim da ljubiš in obljuba boste sprejmejo dobre nego mačke zame, tako izgledam v smeri lep hiša za mačkah, I bi podobnega vedeti naslednjim o vas: Imate otroke? Če yes, so dobri s kucnim ljubimcima? nato če niste vedno true da a igrati z it? Si kdaj dvigne a kužek preden? Imate lastnih drugih hišne ljubljenčke? kako je vaše delo razpored? Želite dirko? Ko želite mačkah? i bodo veseljem prejemati te informacije od vas tako i lahko vzpostavljate priročnik da Omaciti lahko sprejmejo vzdolž, podlagi v kateri bo služila vas skrbeti od mačkah in tudi v živilskih blago. i ljubezen moje mačkah Toliko da Hočem njo iti v ljubeč doma in sprejet. prosim odgovor v angleščini, če razumeš Angleščina Sem prebrala link na 24 ur novicah. in sem kar zgrožena. mucka ne bi nikoli kupila iz tujine, ker si sploh ne znam predstavljati trpljenja, ki bi ga imel na potovanju. In se še kako strinjam, da je toliko muckov pri nas, da ni vprašanje. Sva danes že najdla enga druzga, navadnega, ki je pisan kot garfield. pa mu bova dala kr tako najbrž ime. Grdo kaj se ljudje vse spomnejo. naj bo tale tema opozorilo še drugim, ki bodo najbrž naleteli na isto zadevo. glede na to, da pa je napisano v lepi slovenščini in da je zgoraj napisano, da so koker iz ljubljane, pa je več kot očtino, da imajo povezavo z slovencem, ki jim je naredil ta oglas, ker en iz tujine, že ne ve za bolho. tisto glede cene 200 eur za oba mucka, je pa tako, da sem po pošti dobila 3 slikce. in sicer 1 od muca k je na sliki in eno od samičke, ter eno sliko kjer sta oba mucka gor. sem pa skoraj da prepričana, da če bi iskala sliko na spletu na kakem drugem portalu ali podobno, bi najbrž najdla. ta slikica je od lepega mucka, ki ga ima najbrž kaka vzrediteljica ali pa družina v kakem družinskem albumu na spletu. groza, groza, kaj folk vse dela....