|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
19.6.2009 21:51:44   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

MIMI men je tvoj avatar tok luškan, vedno ful gledam slikico.user posted image

hvala snikolina, to je moj mali ko se afna in nastavlja fotoaparatu....tega zdaj ne počne več rad, ga mormo skor prosit, da se slika

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 876
19.6.2009 21:52:24   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image Snikolina pa ne no, ne dihurja omenjat, zdej bo pa še bolj v dilemi - kuna, polh, dihur?????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 877
19.6.2009 21:52:50   
mimi30
js tud za kuno navijamuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 878
19.6.2009 21:53:20   
snikolina
aja pa še neki, 1x je blo govora o porodu, pa tko na koncu ena ženska praša babco, k nm je predavala, če je dovolj toplo v porodnih sobah, če se da dobit kej za pokrit, ker ona je fullll zmrznjen človk in skos jo zebe user posted image user posted image

HAHAHAHAHAHAHAHAHA, pa to ne moreš verjet!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 879
19.6.2009 21:53:31   
mimi30
mi smo imeli pa danes končni izletuser posted image z vrtcem

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 880
19.6.2009 21:54:36   
sonček33
A mislte, da je barba v nevarnosti k se nič ne javi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 881
19.6.2009 21:54:44   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Zdej bi FB kliknila "všeč mi je".user posted image

Ne klič hudiča.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 19.6.2009 21:55:21 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 882
19.6.2009 21:55:23   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja pa še neki, 1x je blo govora o porodu, pa tko na koncu ena ženska praša babco, k nm je predavala, če je dovolj toplo v porodnih sobah, če se da dobit kej za pokrit, ker ona je fullll zmrznjen človk in skos jo zebe user posted image user posted image  

samo tole me je pa spomnilo na mene...nism nč takega vprašalauser posted image ....na koncu poroda mi je tolk sesulo organizem, da sem se cela tresla in so vlekli deke od vsepovsod da sem k seb prišla

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 883
19.6.2009 21:56:03   
sonček33
mimi kam pa ste šli? Kreta?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
19.6.2009 21:57:18   
Ploha

kam ste pa šli??

snikolina: takle mamo, komaj da vrjamš, sam to se dogaja user posted image

aja pa še neki je blo, mislim, kuj na začetku je spet ena tetka govorila o nosečnosti, pa tko govori kolk časa traja nosečnost, kolk tednov in to, ena zravn mene pa si je fulll vneto pisala user posted image user posted image jst pa moj dec pa traparije zganala, vem ko smo mel komunikacija med partnerjema, OMB, neki smo se treplal po glavi pa po telesu, men so solze dol tekle, k je folk dejansko mahov in se treplov, sploh nism delala vaj, ker sem se po tleh valala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.6.2009 21:58:02   
Ploha

barba dons vneto pospravlja,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.6.2009 21:58:06   
mimi30

mimi kam pa ste šli? Kreta?user posted image user posted image user posted image

ne riminiuser posted image user posted image user posted image ....z mestnim vlakcem pod pohorje na igrala

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.6.2009 21:58:25   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Zdej bi FB kliknila "všeč mi je".user posted image

Ne klič hudiča.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 888
19.6.2009 21:58:54   
sonček33
Ne sej tele MŠ so katastrofa. da bi kej pametnega povedal to ne, traparij pa dost. matr mal bl bi nas na dojenje pripravil grrr

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 889
19.6.2009 21:59:42   
Ploha

aja pa še neki, 1x je blo govora o porodu, pa tko na koncu ena ženska praša babco, k nm je predavala, če je dovolj toplo v porodnih sobah, če se da dobit kej za pokrit, ker ona je fullll zmrznjen človk in skos jo zebe user posted image user posted image  

samo tole me je pa spomnilo na mene...nism nč takega vprašalauser posted image ....na koncu poroda mi je tolk sesulo organizem, da sem se cela tresla in so vlekli deke od vsepovsod da sem k seb prišla

pa ja dobr, samo da to v naprej računaš, pa da sprašuješ, pa še ful debato sta udarle o ogrevanju porodnišnce, dej nehi no, to je tko NIČ NAS NE SME PRESENETITI user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.6.2009 22:00:05   
mimi30
k je folk dejansko mahov in se treplov, sploh nism delala vaj, ker sem se po tleh valala user posted image user posted image user posted image user posted image

v takšnih primerih ni variante, da okol gledaš, ker se lahk sam režišuser posted image user posted image user posted image ....jaz se itak režim vedno, ko bi se najmajn smela in še nehat ne znam pol

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 891
19.6.2009 22:00:20   
Ploha

Ne sej tele MŠ so katastrofa. da bi kej pametnega povedal to ne, traparij pa dost. matr mal bl bi nas na dojenje pripravil grrr

jes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 892
19.6.2009 22:01:50   
Ploha

k je folk dejansko mahov in se treplov, sploh nism delala vaj, ker sem se po tleh valala user posted image user posted image user posted image user posted image

v takšnih primerih ni variante, da okol gledaš, ker se lahk sam režišuser posted image user posted image user posted image ....jaz se itak režim vedno, ko bi se najmajn smela in še nehat ne znam pol

no sej to, pa ponavad jst se probam zadržat, pa ne gre in poj postanem nenormalno rdeča v obraz in sploh čudn zgleda user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 893
19.6.2009 22:03:18   
mimi30
pa ja dobr, samo da to v naprej računaš, pa da sprašuješ,

za deke in ogrevanje bi prej vprašala, če bi ga šli pituser posted image , ker to se mi je do poroda zgodilo sam enkrat, ko smo ga preveč spili in so bile posledice mrzlica

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 894
19.6.2009 22:05:49   
mimi30

no sej to, pa ponavad jst se probam zadržat, pa ne gre in poj postanem nenormalno rdeča v obraz in sploh čudn zgleda user posted image user posted image

enkrat sem se z mamo tak smejala v trgovini s pohištvom, da sem se mogla med omarcami dol počepnit, da sem lahk zadrževala, da mi ni všlouser posted image user posted image user posted image ....in ko sem se komi mal skulirala me je mama pogledla in ji je čist mali nasmešek všel in spet znova....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 895
19.6.2009 22:06:04   
Ploha

pa ja dobr, samo da to v naprej računaš, pa da sprašuješ,

za deke in ogrevanje bi prej vprašala, če bi ga šli pituser posted image , ker to se mi je do poroda zgodilo sam enkrat, ko smo ga preveč spili in so bile posledice mrzlica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj, to j mogl bit pa hudo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 896
19.6.2009 22:07:50   
mimi30
dragi se je šel družit z onimi, ki so bili na dvoboju, jaz pa tlele položnice narazen trgam in ugotavljam, da so roki plačil že mimouser posted image ...morem prek klika plačat, baje je spet neka ponarejena stranuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 897
19.6.2009 22:09:40   
Ploha

enkrat sem se z mamo tak smejala v trgovini s pohištvom, da sem se mogla med omarcami dol počepnit, da sem lahk zadrževala, da mi ni všlouser posted image user posted image user posted image ....in ko sem se komi mal skulirala me je mama pogledla in ji je čist mali nasmešek všel in spet znova....

user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha, ne morš vrjet, veš kaj se je nama z mami nardil, midve itak ful mejhne, metr pa čevap velike, pa sva ble pri policah z mlečnimi izdelki in uni hladilniki, pa sva želele en izdelek čist zgorej, valda se stegujeva k dve kači, pa mau mn k da sm mami uzignla da bi dosegle al pa da bi po lojtro šle, pa prleti en tip, ma sigurn je mel čez dva metra in se zravn naja postav, vzame točno tist izdelek k sva ga midve želele brez problema,...midve pa v smeh do konca, obe, tip naju je res čudn gledu,...no on je izdlek imel, midve pa ne user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 898
19.6.2009 22:10:13   
Ploha

dragi se je šel družit z onimi, ki so bili na dvoboju, jaz pa tlele položnice narazen trgam in ugotavljam, da so roki plačil že mimouser posted image ...morem prek klika plačat, baje je spet neka ponarejena stranuser posted image

ja na 24ur poglej, so včeri objavl, kako prepoznaš user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 899
19.6.2009 22:11:03   
mimi30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj, to j mogl bit pa hudo user posted image user posted image user posted image

sam, da sem preživelauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.