|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
11.6.2009 18:47:19   
symona
Ojla!

Se vidi, da ste danes regljale user posted image , smo meli naliv in točo, sedaj pa se mi zdi, da gre druga runda zraven.

Ja, pa bi res lahko enkrat srečanje naredili nekje v MB.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.6.2009 18:51:22   
mimi30
Farfala se strinjam z tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj če bi enkrat srečanje naredli v Mariboru, npr. Evropaku.? To je samo predlog.

Jaz sem danes vidla, da je pri Astoriji tud lušno igriščeuser posted image in pod Pohorjem

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.6.2009 18:59:55   
mimi30
Jaz sem čist v pripravah na porokouser posted image ....vse sem odlašala na zadnje dneveuser posted image ....včeraj smo šli kupit obleko za user posted image , torbico za meneuser posted image ....danes sem pa razmišljala kaj naj napišem v čestitko....jutri grem dat darilo zavituser posted image

popoldne smo šli na Pohorje....je bil še ful sonček.....potem smo pa z enosmerno kartouser posted image z gondolo gor prišli je pa začelo deževat user posted image (ker ste tolk čvekaleuser posted image )....aja, vmes je gondola stala cca10minuser posted image , smo v zraku binglaliuser posted image ....sem imela kr mal potne rokeuser posted image ....no potem so nas žičničarji prijazno zastonj spustili v gondolo in nazaj dol....mal je pihalo in ni blo glih prijetno.....no in na poti dol smo ugotovili, da imamo oz. Nejc ima vodene koze.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.6.2009 19:00:32   
mimi30
symona, a ti si tud iz mb?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.6.2009 19:10:22   
symona
Mimi, sem s prlekije. Po avtocesti prišibam do mb v 20 minutah, tak da se komot lahko enkrat dobimo.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.6.2009 20:33:32   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: farfala
Aja še to - a ne bi ta srečanja imeli nekje bolj v središču SLO npr. - MB user posted image ?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je blo tud fajn na kofetuser posted image , doma mi je pa mal manj fajnuser posted image , Prvo dozo pametovanja sem dala čez, povedala ta svoje na lep način, sam me ni noben upoštevaluser posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.6.2009 20:46:32   
Ploha
naša je čist hin, sva dam pršle neki čez 3, pol pa da sva se zrihtale je okol 4 zaspala in še zdej spi, je čist hin,...

barba: uf matr more bit pa nadležno user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.6.2009 20:46:43   
farfala
mimi jaz sem tud opazla to igrišče za astorijo, imajo tudi senco. Pa v parku je fajn, dosti bolj hladno.
Kaj boš pa imela oblečeno? A poroka bo v MB?
Mogoče bo pa Špela jedla na flaško, ko bo res lačna. Kaj pa z brizgalko si poskusila?To so delali v bolnici. Ste pa imeli dogodivščino danes....

barba bolj ojštro, bolj ojštro..user posted image

snikolina to je pa drago!!user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.6.2009 20:59:32   
barba
Ploha- ne vprašuser posted image  ... jutr morem čim prej dopoldne otroke popokat, k drgač lohka še znorim. V glavnem s Tinetom neki ni vredu k se še ne obračauser posted image user posted image user posted image  Meto je testirala če zna štet, pa če barve poznauser posted image user posted image user posted image  Sva ji povedala ta svoje, da so to najini otroc in da naj jih pusti pr miru. Je blo tko kot bi steni govoru. Pa še deleč od tega, da bi prijazno povedala.user posted image user posted image

Dej nej ena proba, če vidte tale video: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1183940441457&saved#/video/video.php?v=1183940441457&ref=nf

< Sporočilo je popravil barba -- 11.6.2009 21:01:29 >

LP, barba

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.6.2009 21:12:56   
mimi30
barba, piše da se moram prijavit na facebook. 

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.6.2009 21:13:51   
barba
Aja, drek nouser posted image

LP, barba

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.6.2009 21:15:20   
mimi30
barba, kak štetuser posted image , tekoče do desetuser posted image ....mojmu včasih rata, včasih pa kakšna šestka vmes faliuser posted image ....barve pa tud mačeloma pozna, samo včasih ni čist ziher pr rjavi, vijolični, roza,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.6.2009 21:15:53   
snikolina
Barba, po prijavi na Fb se izpiše tole:

Ta video je bil odstranjen iz Facebooka ali pa ni viden zaradi nastavitev zasebnosti.

Ja, Farfala res je drago. Moram poiskat kej cenejš.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 11.6.2009 21:16:46 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.6.2009 21:17:30   
mimi30
barba, oprosti ampak kaj sem jaz kaj zgrešilauser posted image ...kdo jih to preverja?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.6.2009 21:17:59   
Ploha
barba: kva?? OMB, pa to je pa ressss grozn, sam ni gladka, res ne. Ej dobra si če se ti nau zmešal, pa komaj pršla je user posted image ....kva je to za en video, jaz bi rada vidla user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.6.2009 21:19:28   
mimi30
jaz sem kot, da bi z lune padlauser posted image ....zdajle sem mislila, da farfala snikolini pravi, da je obroč tolk draguser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.6.2009 21:21:22   
barba
Zdej pa pomoje delauser posted image

LP, barba

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.6.2009 21:23:38   
snikolina
jaz sem kot, da bi z lune padlauser posted image ....zdajle sem mislila, da farfala snikolini pravi, da je obroč tolk drag

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1 tretma za lasersko odstranjevanje dlačic.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.6.2009 21:23:56   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
barba, kak štetuser posted image , tekoče do desetuser posted image ....mojmu včasih rata, včasih pa kakšna šestka vmes faliuser posted image ....barve pa tud mačeloma pozna, samo včasih ni čist ziher pr rjavi, vijolični, roza,...

Dons je pršla ena težka baba iz amerike k je drgač od mojga sestra.user posted image  In je pametna za znoret.
Drgač pa Meta zna tekoče preštet stvari do 12 in tud vse barve pozna. Jo je mogla pač testirat, k je hotla spet pametovat.user posted image   Sej je bla sam 15 min pr nas, pol se je pa HB nazaj k tašči pospravla.

Ploha - to je od Tineta video k "jelene" kliče user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 11.6.2009 21:26:13 >

LP, barba

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.6.2009 21:25:13   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Hahaha Barba SVETOVNO!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.6.2009 21:27:38   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Hahaha Barba SVETOVNO!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  veš kok cajta se tkole dere... tud pol ureuser posted image

LP, barba

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.6.2009 21:27:56   
mimi30
in kakšne profesije je ona da tkole preverja tvoje otroke in lahk oceni kaj je v kateri starosti nujno znatuser posted image ....al po možnosti s kom primerjauser posted image ....ti se sam razkač in lutajte čim več okol, da vam ne bo treba tega prenašat

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.6.2009 21:29:52   
mimi30

men še vedno isto pišeuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.6.2009 21:32:03   
mimi30
Kaj boš pa imela oblečeno? A poroka bo v MB?

hlače z visokim pasom do pod jošk...fino vse not pospravijouser posted image ...vijoličasto majico....bele čevlje
poroka bo v CE

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.6.2009 21:32:37   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

in kakšne profesije je ona da tkole preverja tvoje otroke in lahk oceni kaj je v kateri starosti nujno znatuser posted image ....al po možnosti s kom primerjauser posted image ....ti se sam razkač in lutajte čim več okol, da vam ne bo treba tega prenašat

ona je tle diplomirala na lesnem faksu, pol je pa v ameriki ene izpite nardila, da lohk v osnovni naravoslovje uči ... stvar je v tem da je v iber pobožna in misli, da lahko pametuje "malemu bratcu" ... njeni 4-je otroci pa še za počitnice ne pridejo domov ... lohk bi se mal nad sabo zamislila, ane

LP, barba

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?