Ljubezen na daljavo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 11:15:42)

Zanima me, kaj menite, se obnese al ne? Moj:love:gre 1. junija službeno v tujino (za 9 mes.)pa že kar nekaj časa razmišljam, kako ga bom pogrešala:((

Margareta -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 11:27:10)

Seveda se da, če je ljubezen "taprava", saj obstajajo telefoni, pa internet ali pa pisma, če vsega tega ni:bravo:

Yasmin -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 11:30:40)

vse se izdrzi, ce se hoce..to, da ga bos pogresala je res..saj ves 9 mesecev hitro mine..ena nosecnost in je ze doma:)-

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 11:50:18)

Ja, Yasmin, to mi je tudi sam rekel, pa žal ne gre več, vsaj z moje strani ne (sterilizacija po 3.CR).

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 11:51:13)

Ja, tudi sam sem optimist, kar se tega tiče, me veseli, da nas je več takih!:bravo:

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 11:52:36)

Oprosti, Margareta, sama ne sam. Moram hitro še
kakšno :kava:spit...

dory -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 11:53:17)

Zdej v prvi vrsti morta bit oba tipa cloveka za to...in ljubezen mora bit prava....

Jaz sem mela nekoc nekoga zelo rada,pa je sel po parih mesecih za pol leta studirat v ameriko...ko je prsel nazaj sem ga sicer se cakala,ampak se je moja ljubezen v tem casu mocno ohladila..torej nisem tip cloveka za to...moje mnenje...dalec od oci,dalec od srca...

Drzim pesti,da vajin odnos ne bo prevec trpel zaradi daljave :)

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 11:55:17)

Hvala, sva pa že to enkrat poskusila, sicer eno leto po poroki, takrat sva to prestajali s prvo :duda:.

ZARA -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 11:59:43)

Jst tega tud ne bi mogla,enostavno ne...me je kar groza ob misli,da imajo ene punce može in fante daleč stran,dobre ste...
Sploh Sarita,njo občudujem...ona je lep primer,kako to lahko lepo deluje!

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 12:03:04)

Ne vem, meni se zdi, da se vse da. Upam, da bom od Sarite dobila kakšen nasvet.:bravo:

Blanka77 -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 12:42:56)

A z njim pa ne morete it?
Men bi blo zelo težko brez njega.

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 12:46:29)

Ja, tud nam bo težko:((:((:((:((:((, vendar pa ne mremo z njim, ker je to taka služba, da mora iti sam.

Blanka77 -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 12:50:12)

O, škoda, da nimajo še zate kakega dela.

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 12:53:59)

Ja, škoda:(. No, saj upam, da mi bo nekako minilo, ker imam tri navihane soncice in :kuza:, pa upam, da bom zmogla:zmeden2:

Anonimen -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 13:20:34)

jah to ni ljubezen na daljavo, to je pač službena odsotnost, ki bo sicer tajala en kup časa, ampak ko bo nazaj boste spet družina in funkcioniral kot prej. men se zdi bl ljubezen na daljavo tist, ko je še vse bl na začetku, preden se sploh poročiš..to je pa zame bolj vprašljve sorte.

lp, lara

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 13:24:27)

Jaz pa vseeno mislim, da je to ljubezen na daljavo, čeprav bo službeno odsoten, ga bomo vsi, ki ga imamo radi fuuuuuuuuuuuuuul pogrešali. :((

dory -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 13:29:23)

Ah kot da je poroka kljuc za uspeh...glih tko gre za ljubezen na daljavo...in mors bit tip cloveka...tud jest obcudujem sarito...kapo dol pred njo...jest tega ne bi mogla..pa to ne pomen,da se bi me mogu dec drzat k klop,se vesela bi bla za mal miru,sam tkole celo leto...ni to zame...zato sem pa sama,ker klinc zmer na tazga naletim k ga ni skor nc doma :):)-

lan -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 13:35:35)

Gamini,jaz ti lahko iz svojih izkusenj povem,da se obnese.Res,da je zelo tezko,ampak,ce se imata dva rada in vesta kaj hoceta eden od drugega,potem ne bi smelo biti problemov.
Je pa ena prednost,potem,ko se vidis po dolgem casu:love: se na novo zaljubis:love: in maksimalno izkoristis cas,ko si skupaj;) pa se skregati se ne moras:)-.
V glavnem je hudo:(,ampak gre s pomocjo telefonov,interneta,....Kupita kamero in se spomocjo interneta pogovarjajta in se vidita se lahko.
Vso sreco:rozica:!

gamini -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 13:39:23)

Hvala, kamero sva že kupila. Kot sem že prej napisala, sem optimistka, levinja (čeprav v horoskope ne verjamem)in vem, da bom nekako zdržala.:)

Anonimen -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 14:29:53)

Jest pa drzim pesti za vaju/vas;
v dveh vrsticah:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Odsotnost mojega se je končala tako, da je po 10m odsotnosti ugotovil, da je najbolj srečen, ko je samski. :)-:)-:)-:)-:)-:)-, še prej pa se je poročil - z mano. 8)8)8)

lenika -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 15:30:53)

Joj dobre ste, jaz bi še 1 teden težko zdržala. Ne rečem pa da se ne da, samo moraš biti tip za to.

NinKa -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 18:04:44)

Jaz nisem tip za to,...moj je bil en teden...službeno odsoten, pa je bla ful kriza...telefonski racun pa tut....

:sloncek::kuza::sloncek:

lenika -> Ljubezen na daljavo (22.5.2005 18:16:18)

Verjamem Ninka, jaz sem to dajala skozi, ko sem jaz še študirala in on več ne in sem bila 4 dni v tednu odsotna, pa sem komaj zdržala.

Stran: [1]