nu_tella -> kaj obleči za... (7.6.2009 11:02:59)
|
civilno poroko kateri bo sledil piknik v lovski koči? Včeraj sem šča malo po BTC-ju pa nič pametnega nisem vidla. Ali je preveč svečano al pa preveč športno. Tako da bom verjetno ostala pri svojem črnem lanenem krilu do kolen in gor nabavla eno srajčko/majčko...sam verjetno ne sme biti bele barve a ne?!? Drga varjanta pa so bele kratke hlače do kolen in gor ena majčka...sam bela za na piknik. Kaj pa moj?!? On hoče jit kar v kavbojkah?!?! Jaz sem mu predlagala lanene črne hlače gor pa kako športno elegantno srajčko. Belo ima ampak se mi zdi to preveč fensi. Še za svojo poroko se ne bom hotu tko fensi napravt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ampak pristaja edino na bež športne hlače - tipo tiste, ki imajo žepe pri strani. A je to preveč športno? Nikoli še nisem bila na taki poroki. In nimam pojma kako gre. Po eni strani se mi zdi nespoštljivo do mladoporočencev, da bi meu kr kavbojke, ki jih imaš vsak dan za v službo, po drugi strani, kaj bi se silu v lepe hlače, če bo potem pikniki, ki se samo umažeš lahko. Nimava pa tolko dnarja (kr šparava za bajtico) da bi si kupu hlače in jih pol uniču. Poleg tega mam pa zdej največjo gužvo v službi in na faxu, tako da nimam neomejeno časa letat po trgovinah. Čevlji se mi ne zdijo problem, ker jih pač lahko preobuješ na pikniku v bolj nizke. Hvala za vsak nasvet.
|
|
|
|