Pikapolonica -> Ko bi vedela kaj je prav? (22.5.2005 10:45:44)
|
Hojla! No, moja zgodba je v kratke takšna. Tia se je pri treh mesecih odločila, da se noče več dojiti. Jaz sem si začela mleko črpati, zaradi njenega odklanjanja mojega mleka tudi to že enkrat skoraj prenehala, potem pa je kar naenkrat začela normalno jesti in tako bo kmalu že tri mesece kar si vsak dan, 4 krat na dan po pol ure črpam. Mleka je začuda dovolj, lahko bi ga celo imela vsak dan več če bi hotela. Vztrajnost je bila torej poplačana v veliki meri.... Vendar pa... imam tega počasi dovolj. Ker Tia ne prenese da bi se pol ure ukvarjala sama s sabo, vedno potrebujem nekoga da jo tisti čas zabava. Še sreča da mama živi v isti hiši... Nobena noč ni popolna, ker vedno vstanem ob 4h in črpam.... Nikamor ne morem, ker je treba črpati tudi popoldne. Kako naj grem na kak obisk... Naj jemljem črpalko s sabo... Kaj pa sterilizacija... In zvečer, ko bi se z možekom lahko malo pocartala, pa moram spet črpati.... Res..., utrujena sem že od tega. Dovolj imam.... Po drugi strani pa... mi je tako lepo, ko vem, da ji dajem nekaj mojega. Ko je mleka dovolj in ko vidim, da ga z veseljem popije. Pa še zastonj je.... Ah, saj ne vem zakaj pišem. Odločiti se bom tako morala sama. Enkrat ste me že tolažile, ko sem se na podoben način poslavljala od dojenja. Pa sem ravno tako preživela. Tudi zdaj bom. Samo, morala sem dati to iz sebe. LP, :pika:
|
|
|
|