Birma - darilo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

PIAF -> Birma - darilo? (22.5.2005 8:46:32)

Povabljena sva na birmo k sinu od naših kolegov. Pojma nimam, kaj bi mu kupila za spomin. Kaj se kupi tako, če greš kot povabljenec? Namreč ko sem jaz šla k birmi, sem dobila darilo le od botra.

LP Piaf

paris -> Birma - darilo? (22.5.2005 9:03:54)

Moj sin je šel tudi letos k birmi in je od družine in prijateljev dobil večinoma denar-od 3000do20000(babi),se mu je kar veliko nabralo.Je bil še najbolj vesel,saj si bo tako lahko kupil kar bo sam hotel.
Lp Paris

Blanka77 -> Birma - darilo? (22.5.2005 12:51:22)

Najbolje, da mu daš nekaj denarja. Pa ne pretiravaj.

bskrle -> Birma - darilo? (22.5.2005 13:54:45)

Tudi pri nas je darilo le od botra, ostali prinesejo le kakšno čokolado, majčko, knjigo (Dannijev dnevnik) ...

snorlax -> Birma - darilo? (22.5.2005 13:55:18)

Itak imajo najrajš denar.

Abby -> Birma - darilo? (22.5.2005 15:46:38)

Ko sva bila z možem povabljena na prvo obhajilo njegove nečakinje, ji nisva dala nič, pa prav sva naredila.
Obrazložitev: konec kosila nas je njen fotr takorekoč nagnal ven (vsal in se zahvalil za družbo etc. in se poslovil, potem pa čakal, da smo šli), da ja ne bi kdo prosil za še en kos torte.
Nadalje: ko sem rodila drugega otroka in prvega moškega v horizontalni liniji (kar je njim ultra pomembno - tašča je ob rojstvu moje hčerke rekla "No ja, saj lahko še enkrat probata"), mi je svakinja, ki zasluži čez 300.000 neto mesečno, prinesla cvet orhideje z besedami "Zaenkrat samo tole". Ko so se čez nekaj časa povabili k nam na obisk, pa niso prinesli nič fantiču, ki se je rodil, in niso prinesli nič hčerki, ki je ravno imela rojstni dan. Mimogrede, tašča, kateri sem naposled rodila dolgo pričakovanega moškega vnuka, mi je v zahvalo prinesla en kos peciva.
Ne vem, zakaj bi se obremenjevala z nekimi silnimi darili za druge, če se oni še spomnijo ne na moje otroke.

Anonimen -> Birma - darilo? (22.5.2005 20:37:49)

;)mi smo zadnjič bili na prvem obhajilu pa sem mu dala deset tisoč.danes smo bili na roj.dnevu pa pet.junija gremo na birmo pa tudi nevem ali bi kupili darilo ali dali denar res več nevem.:zmeden2:

Stran: [1]