MEGY_Patricija -> Ja res se je učenje splačalo ,čeprav je bilo do 4 zjutraj (22.5.2005 22:55:18)
|
Odgovor Mojci in Catji!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Ja nič, kaj naj rečem prav presenečate me, res sem vesela takih besed, ki mi včasih dajo krila, res pa je, da bi kmalu tik pred zdajci obupala in celo prestavila maturo ravno zaradi tega, ker mi včasih zmanka samospodbude, ki če si jo ne ustvariš sam kot otrok in ti jo v kri in kožo ne vlijejo starši si jo lahko pridobiš šele, ko na lasti koži okusiš kaj pomeni, če te na poti odraščanja nihče ne spodbuja zato se ob tej priliki zahvaljujem vsaki posebej za lepe besede in pa za moralno podporo svoji sošolki KRISTINI, ki mi je v najbolj teških trenutkih stala ob strani z besedami , daj potruddi se malo saj boš videla , da bo šlo in res se je obrestoval, zato KRISTINA HVALA!!!!!!!!. Ja mogoče se sedaj nekatire sprašujete , kaj sem želela povedat, ja taka je ta svar, da se mora človek sam spoštovati in imeti rad, to pa je v današnjem svetu zelo teško, saj nam vsi usiljujejo svojo samopodobo, nisi tak bodi tak, daj to tako, daj ono tako.........Sama kot človek sem bila vedno prepričana, da sama nisem sposobna narediti te šole a sem si z leti hotela sama sebi dokazati, da sem tudi sama iz sebe sposobna narediti, še kaj več kot biti in postati mati dvema ljubkima otročičkoma, ki mi lepšata jutra in krajšata noči, ter biti zvesta in pridna žena ljubečemu možu. Rekla pa bi samo še to, do zaključka šole mi ne manjka več veliko, imam pa še eno neizmerno in veliko željo, ki jo v sebi gojim že celih 10. let postati pevka, pa mogoče za začetek samo kot pevka v skupini, kasneje pa kaj več, saj že leta in leta rada prepevam in, ko pojem mi gredo kocine pokonci zato je moj moto v življenju DA"" DEBELI "" IN VESELI LJUDJE DOBRI in pošteni SO LJUDJE "" ZATO PREPEVAJ SI IN NIKOLI DOLCAJT TI NI"" NIČ DRAGE MOJE FRENDICE :rozica::rozica::rozica:HVALA ZA LEPE BESEDE PA ŠE DRUGIČ!!!!!!!!!!:rozica::rozica::rozica:Lep pozdrav od MEGY!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|