A ste že slišale za to "trditev"? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Urška* -> A ste že slišale za to "trditev"? (21.5.2005 22:58:28)

Ojla!

Moj dragi je nekje slišal, da če otročička preveč žgečkaš, potem ne bo lepo govoril?:zmeden:

A je to res? A je že kera slišala za to?

LP:)

Anonimen -> A ste že slišale za to "trditev"? (21.5.2005 23:01:45)

To so nekoč pravili, ja, da potem otrok jeclja. Naj ga pa ne bi žgečkali, ker se ne more braniti in je to zanj hudo, čeprav se smejčka. Mi ga samo malo za hec. Pa včasih od navdušenja začne kar kolcati.:zmeden2:

Anonimen -> A ste že slišale za to "trditev"? (22.5.2005 6:57:00)

Seveda je res :)-

Bejba -> A ste že slišale za to "trditev"? (22.5.2005 7:38:35)

Naš je hudo žgečkljiv, samo prst mu postaviš na občutljivo mesto, pa se že smejčka in zvija :)-. Uf, sedaj bomo bolj previdni ;).

teja -> A ste že slišale za to "trditev"? (22.5.2005 8:22:11)

Je treba biti pazljiv pri žgečkanju - malo je zabavno, več pa že pravo mučenje (to veste vse, ki vas je kdo kdaj predolgo žgečkal in mu niste mogle uiti - se ti skoraj zmeša).
teja

puncica -> A ste že slišale za to "trditev"? (22.5.2005 9:33:23)

:)-:)-:)-:)- ma tle sem pa prbrala že tolk vraž, da groza. Pa kaj je s folkom in kdo to verjame al kako?:)-:)-:)-

neja -> A ste že slišale za to "trditev"? (22.5.2005 13:25:12)

Tega sicer ne verjamem, ampak vseeno sem proti žgečkanju (razen res samo malo), saj vem, kako je to hudo in se spomnim, ko sem bila še majhna in me je kdo žgečkal, sem se smejala, ampak bilo pa je ful neprijetno.

india -> A ste že slišale za to "trditev"? (22.5.2005 22:46:26)

Baje bi naj obstajala možnost, da od premočnega lovljenja sape od smeha pri žgečkanju nastanejo motnje pri govoru:zmeden::zmeden::zmeden:

Ne vem, a vseeno, tudi nam prijetno,akdar nas kdo preveč žgečka:(

Urška* -> A ste že slišale za to "trditev"? (22.5.2005 22:57:50)

No, očitno so res tako pravili. Jaz sem to prvič slišala.

Ja, saj vem da ni prijetno ko te kdo žgečka. Me je zanimalo samo informativno.

Hvala punce.:rozica:

lp:)

Stran: [1]