lilly18maj -> RE: upravičeni in vprašljivi razlogi za carski rez (7.6.2009 17:55:42)
|
Jaz sem pri sinu imela cr, ker je bil ful prevelik in po večih urah nisem mogla normalno roditi. Pri hčeri( 2. otrok) pa sem imela napovedan datum za cr ( bila je še večja od sina). Hotela sem poskusiti po naravni poti, vendar mi je gin. to odsvetovala. Danes sem ji hvaležna za njeno vztrajnost. Če bi namreč jaz vztrajala pri svojem, bi obe s hčerjo odšli na oni svet, saj je bila maternica počena. Če bi dobila samo en popadek, bi ovoj posteljice počil in bi mi plodovnica stekla v trebušno votlino, kjer bi prišlo do zastrupitve. Mislim, da je vredno poslušati strokovnjake, saj v 99% svetujejo pravilno. Čeprav sva z možem načrtovala 3 ali 4 otroke, nama je narava dala dva čudovita otroka- sina in hčerkico. Če bi delala po svoji glavi, pa bi danes mož s sinčkom hodil prižigati sveče. Toda to je moja življenjska zgodba. Odločite se po svoji presoji. Veliko sreče, pa lepega in zdravega dojenčka vam želim!!! LP, Lidija
|
|
|
|