MATDAN -> RE: virusni meningitis (15.6.2009 9:59:11)
|
Živjo, hvala za obvestilo... jaz pa javljam, da je prvi JAVLJEN primer tudi v enoti Čebelica na HRUŠICI! Včeraj smo ostali na Infekcijski zaradi bruhanja in visoke vročine ter posledično hude dehidracije... vse skupaj se je začelo v soboto... kljub temu, da vem, da je v vrtcu v preteklem tednu zbolelo več 10 otrok NI NOBEN STARŠ JAVIL V VRTEC, DA JE OTROK POTRJEN NA VIRUSNI MENINGITIS... večinoma so bili vsi otroci po dveh dneh visokih vročin nazaj v vrtcu!!! Še več, starši z napotnicami za Japljevo sploh niso šli tja!!! Več primerov je tudi, da je en otrok hospitaliziran, drugi pa v vrtcu!!! Kje imate nekateri starši glavo!!!! To je zelo neodgovorno in zdravnica na Japljevi v sprejemni mi je rekla, kaj delajo v tem vrtcu, da ni še nobenega alarma... očitno je vedela, da je sprejela že več otrok iz našega vrtca... ampak v vrtcu smo mi prvi povedali za to!!! Vrtec o vsem skupaj sploh ni bil obveščen s strani staršev. Kako je to mogoče?!? NAŠI OTROCI SO OGROŽENI ZARADI STARŠEV, KI MISLIJO NA VSE DRUGE STVARI PREJ KOT PA NA SVOJEGA OTROKA!!! V vrtcu vzgojiteljice pospešeno opozarjajo vse starše, da tudi na Čebelici razsaja virusni meningitis... ko bi vsaj vedele prej, da bi odgovorni starši imeli možnost reagiranja ne pa sedaj, ko smo že hospitalizirani!!!!
|
|
|
|