vanilla -> Spanje dojenčka na dopustu (5.6.2009 13:43:04)
|
Ma sej ne vem točno, kam uvrstit tole temo, ampak imam eno (mogoče butasto) vprašanje: Namreč, moja mala zaenkrat lepo spi: dam jo v njeno posteljico med osmo in deveto uro zvečer, ona kot da ve, da mora tam spati in se takoj lepo umiri in zaspi ter lepo spi z 1 ali 2 - kratnim zbujanjem ponoči. Čeprav je stara komaj 5 tednov, se mi zdi, da prav ve, da je tisto spalnica in da je tam prostor za spanje. No, in ko bomo mi zdaj poleti šli na dopust in bomo spali seveda v apartmaju ali hotelski sobi: A se lahko zgodi, da bi se ji podrl tak ritem spanja ,ker to več ne bi bila njena zibelka in spalnica? Pa še to, kako potem prakticirate večerne sprehode, če recimo doma navajate dojenčka, da gre spat ob osmih, devetih.... Vsi pa vemo, da na dopustu, na morju, je tako čudovito se sprehajat zvečer. Ker če dam tamalo spat tako kot doma, potem sigurno ne morem nikamor ven. A bi se ji podrl ritem, če bi jo po osmi uri zvečer vozila v vozičku? Bi zato potem, ko bi se vrnili domov, imela težave z njenim spanjem? Saj vem, da je vprašanje mogoče res neumno, ampak nekako se mi je to porodilo in bi prosila za vaše izkušnje ter, da me "pomirite" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|