lastniki ASAHIJEV (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

*daša* -> lastniki ASAHIJEV (21.5.2005 20:34:42)

oj!:)

zanima me, kje ste kupli dežnik proti sončku, ki bi pasal na te vozičke? Pa katere firme je ta dežnikec.

pa še eno vprašanje(za tiste, ki mate trikolesnike - amapak ne twisterja), če vam voziček med vožnjo vleče kej v katero smer. pri nas se mi zdi, da vleče malenkost v desno. in kaj ste naredili?:zmeden2:

lp, daša

Annny -> lastniki ASAHIJEV (21.5.2005 21:18:22)

Ojla,
enkrat sem brala, da Asahi nima nekega svojega senčnika- dežnička. Mogoče bi poskusila s kakim univerzalnim?

Mi imamo Quinnyja 3-kolesnika in se mi je na začetku tudi zdelo, da močno vleče v eno smer. Zanimivo je, da je po kakem tednu uporabe to kar samo prenehalo:zmeden2::zmeden2::zmeden2:, tako da se s tem potem nisem več obremenjevala.
Kaj ko bi voziček peljala nazaj v trgovino, da bi ga njihovi serviserji 'centrirali'?

LP

brbra -> lastniki ASAHIJEV (21.5.2005 21:34:56)

Daša mi imamo typhona pa nam nič ne vleče:zmeden2:Probite še 1* gume napumpat ker lahko da imate katero več napumpano:)

lp

cleopatra -> lastniki ASAHIJEV (21.5.2005 21:39:10)

mi mamo quinny formulo, pa tut nič ne vleče v katerokoli smer

malika -> lastniki ASAHIJEV (22.5.2005 9:57:37)

Jaz sem na mojem trikolesniku opazila, da ga vleče v eno stran, ko ga vozim samo z eno roko, ker sem pač na tisti strani avtomatsko bolj pritiskala.

Glede dežnika, pa lahko kupiš katerega koli, ne rabi bit ravno original.

*daša* -> lastniki ASAHIJEV (22.5.2005 10:14:59)

mi mamo tud typhoona - sej pol ko je teta guma napumpala je blo bolš. sej men se zdi, da ne vleče več, ampka ona je rekla, da zadnjič, ko je šla na sprehod je ful vleklo - sam je pol ugotovila, da je mela kolesa narobe gor:ups::ups: zdej jih je pa označla in je ok. in upam, da bo tko tud ostal.

ja za dežniček vem, da lahko kr enga univerzalnega - smo ji že nekaj probal pa je ogordje mal predebelo. zato me zanima od ktere firme ste jih vi kupli.

hvala za odgovore!

lp, daša

malika -> lastniki ASAHIJEV (22.5.2005 10:20:00)

Jaz sem kupila Lemy, sicer nimam Asahi, ampak Quinny je pa vseeno lepo šel gor.

malika -> lastniki ASAHIJEV (22.5.2005 10:20:15)

Imajo jih v Arielu

Grascakinja -> lastniki ASAHIJEV (22.5.2005 12:41:03)

A ni asahi od Haucka blagovna znamka? Mogoče bi šla pa marelca od kakega drugega Haucka gor?

dory -> lastniki ASAHIJEV (22.5.2005 13:34:13)

Cist navadnega v baby centru...namontirala sem ga tko da je tamal pod streho...bolj proti koncu ogrodja...sicer zgleda mal smesno pa vseeno...ce marelo dam bolj na vrh ogrodja pa zgleda se bolj smesno ker zgleda tko,kot bi si jo montirala zase :)

AnBan -> lastniki ASAHIJEV (23.5.2005 7:26:03)

Jaz sem jih sicer kar nekaj probala gor namontirat (v Toysu, pa Arielu), ampak mi noben ni barvno ustrezal, tko da smo zrasli kar brez te marelce. V glavnem da se, ne paše pa 100%, kot bi če bi bil original.

TanjaK -> lastniki ASAHIJEV (27.5.2005 21:23:41)

Senčnik sem kupila znamke Mothercare. Paše originlno.

Stran: [1]