|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški kardiolog
5.6.2009 7:53:44   
Naty*Taja
Zanima me, ali se da kje drugje, kot v Ljublljani na pediatriji, samoplačniško naročit na UZ srčka pri triletnici?
Glede na to, da se na pediatriji že orng norca iz nas delajo (mala bi mogla imet preventivni pregled srčka z uz pri dveh letih, (nazadnje ga je imela pri 1 letu), pa so mi do zdaj iz takšnih in drugačnih razlogov, dvakrat celo neutemeljeno, prestavljali, tak da bo zdej že 3 leta stara!)
Mene pa kr mal skrbi, ker bi lahko zadeva kr napredovala v dveh letih, čeprav nekih ful vidnih znakov ni. Gre pa v bistvu za začetek pešanja srčka, kot so mi razložli takrat v LJ.
Zanima pa me tudi druga diagnoza, s tem da kardiolog, ki bi ga zato izbrala je ful zaseden in mislim, da bi blo do njega še težje prit!
Dejte me prosim razsvetlit, če ima katera izkušnje s tem. Recimo v MB al pa kje drugje?

MONTIGNAC
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški kardiolog
5.6.2009 9:51:25   
uwaga
Imaš ZS!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2009 9:56:15   
špelin@
Kaj pa v SG?
KLIK

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2009 13:16:22   
jernejav
Jaz sem svojega sinčka starega 2 mesca imela na UZ pri dr. Krevsu v SG in moram povedati da je res odličen kardiologuser posted image user posted image user posted image
Pokliči v bolnico in naj te vežejo na kardiološki oddelek, tel : 02 88 23 400
Termin bosta verjetno dobila že v tem mescu, če pa dela samoplačniško pa ne vem, ker midva sva bila napotena k njemu že kar v porodnišnici. In na srečo je ugotovil, da ima naš Anže le nedolžen šumek in bo v roku leta dni zginil user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2009 14:23:10   
moci
mi smo bili na metelkovi

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2009 17:06:02   
doroteja23
Mi imamo v Mb dr. Miksičevo! Pokliči na pediatrijo v MB in vprašaj? Mogoče pa se da kaj uredit! 

Smo pa full zadovoljni z njo!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2009 17:16:40   
tinkatonka
Mi smo bili na Metelkovi:

VLADIMIR BRICELJ, dr.med.spec

Zelo zadovoljni z odnosi in pomirjeni z rezultati!

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.6.2009 17:17:31 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2009 18:24:12   
Naty*Taja
Punce najlepša hvala!!

MONTIGNAC

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?