ronja
|
hehe, tom taylor, ti si mi faca . Saj to je res najbolj pametno, da ga preventivno spomniš , navsezadnje gotovo tudi on noče pozabit... Moj lubi je trd za datume in mislim, da ve samo kdaj smo se rodile njegove tri punce in pa on sam, pa za nobenega drugega . Zase jasno ve, ker mora to velikokrat napisat, za punci ve, ker je bil pač takrat zraven, pa je to ipak dogodek, ki ti ostane v spominu, poleg tega imata res take datume, da se mu ni težko zapomnit (prva je en dan pred njegovim rd, druga malo po novem letu...) no, zame pa pravim, da si je zapomnil samo zato, ker je imel dolgo časa plakat svojega najljubšega pevca v sobi - plakat je bil reklama za koncert, ki je bil slučajno ravno na moj rd - in tako ga je par let gledal in zdaj ga ve . NO, to je moja verzija, on pravi seveda, da ni tako in da ga ve zato, ker sem se jaz takrat rodila - zdaj pa komur hočete verjet (pozabil pa res še ni ). Sicer pa bi se itak spomnil, ko začnejo telefoni zvonit in čestitke padat . Tudi meni se to občasno zgodi, da ne dobim darila sem že vajena ker tko al tko ni denarja za to. Za darilo ne rabiš nujno denarja, marsikaj se da naredit, pa so ljudje ravno tako veseli... Vsaj tisti, ki jih poznaš, pa veš, kaj si želijo. Včasih je to, kar narediš res dražje, kot če bi zadevo kupil, vendar pa če imaš finance omejene vseeno lahko najdeš nekaj, kar bo ljubega razveselilo - če le hočeš!
|