Micy -> CIME(sanjski moški in fešta pri njemu doma) (21.5.2005 14:56:17)
|
Pozdravček. Naj vam povem, da mene je pa matral firbec, in sem šla z mojim dragim, pogledat te naše sanjske moške. Bilo je zelo lepo pripravljeno. Pred cimetovo gostilono so postavili platno, kjer smo vsi skupaj gledali sanjsko žensko in se pošteno na zabavali. Potem pa je bila fešta. Tam je bilo okrog 15 sanjskih moških. No in seveda jest ne bi bla jest če se nebi s kakim slikala. Slikala sem se pa s Cimetom, Draganom, Zokijem,Andrejem,Tomažem Stritarjem,... Uglavnem so full prijazni fantje, pogovarjal, smo se kot da se poznamo že 100 let in ni mi žol da sem šla. Sanjske miške tam ni bilo, ker so rekli tam domačini da bolje da jo ni, ker ni na lepem glasu. Joj a veste kaj so še mel. A se spomnite izjave od Miše k se je u Cerknico pelala: U tu nebi nikoli živela PET HIŠ PA EN BLOK. Pol pa k je prišla k Cimetu domov jo je pa mami vprašala, kako ji je všeč tu je pa rekla: IIIIIIII KAK JE TU LEPO. In to njeno izjavo so z belimi črkami natisnili na črne majice in jih imeli domačini oblečeni. Noro.:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-za Cimeta Bila sta tudi Sanjski moški Damir in njegova Nataša. No se vam opravičujem, ker sm vam tok naložila, ampak sem vam mogla povedat. Lep dan še naprej.:rozica::rozica:
|
|
|
|