angel care-blazina za nadzor dihanja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki

Sporočilo

babyx2 -> angel care-blazina za nadzor dihanja (4.6.2009 21:27:14)

Če katera potrebuje blazino za nadzor dihanja, jo ugodno prodam. Kupila sem novo, je pa stara šest mesecev in deluje brezhibno. Prodajam pa jo, ker je več ne potrebujemo.

Anonimen -> RE: angel care-blazina za nadzor dihanja (4.6.2009 21:31:40)

Smrt v zibki se baje lahko zgodi celo do enega leta starosti ... tak da še ne prehitevaj s prodajo ... moj nasvet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Andromeda -> RE: angel care-blazina za nadzor dihanja (8.6.2009 11:05:31)

Se strinjam z Otiko. nam je včeraj zjutraj po dolgem času spet zatulil alarm, pa je star 8 mesecev.

Hope2 -> RE: angel care-blazina za nadzor dihanja (8.6.2009 12:13:04)

Poznam otroka kateremu je blazina začela piskat zaradi zastoja dihanja šele pri 8 mesecih

Ancy -> RE: angel care-blazina za nadzor dihanja (8.6.2009 17:30:37)

Po eni strani so te blazine super, ce imajo otroci dejansko ze od samega zacetka apnoicne atake, ce pa kaksnih hudih posebnosti ni pa menim, da lahko povzroci vec stresa kot cesa drugega, saj namrec piska tudi ob plitvem in počasnejšem dihanju (do katerega pride pri starejsih otrocih, katerim se frekvenca dihanja in bitja srca zniza) med globokimi fazami spanja......

anajmad -> RE: angel care-blazina za nadzor dihanja (8.6.2009 20:23:18)

Se strinjam-čista razvada
Mi smo jo imeli skoraj do treh let. Pa čeprav mi je Dr. Cerarjeva že v porodnišnici zatrdila,da je brez veze,da naj raje kupim en dober baby phone. Potem sem se pa lani razpalila,ko sem šla na obisk k Dr. Cerarjevi,sem Angel care lepo očistila in sem ji dala v roke in sem ji rekla,da podarja Ula EINT.

Davana -> RE: angel care-blazina za nadzor dihanja (9.6.2009 13:35:14)

Jaz sem že ena tistih, ki mi je tale BabySense delal več stresa, kot mi nudil brezskrben spanec.
Ko se je parkrat ponoči prižgal in ko sem od groze skoraj jaz umrla od strahu, sem ga odklopila in nikoli več prižgala.
In to je bilo dva dni po tem, ko sem mojo, komaj 1900 gramsko štruco dobila domov.

Noseckica -> RE: angel care-blazina za nadzor dihanja (9.6.2009 15:30:58)

Mi smo ga (zaradi mamine odvisnosti od utripanja zelene lučke [sm=jezicek.gif]) uporabljali 14 mesecev, potem pa smo ga prodali.
Vmes smo bili 3x na morju - seveda brez Angelcarea in je [sm=duda.gif] preživela (mama pa tudi [sm=smiley36.gif])

Ravno danes pa sem si od kolegice sposodila Angelcare za prihajajočega člana. [sm=smiley20.gif]

* Mateja * -> RE: angel care-blazina za nadzor dihanja (10.6.2009 18:04:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Smrt v zibki se baje lahko zgodi celo do enega leta starosti ... tak da še ne prehitevaj s prodajo ... moj nasvet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Ženske ne paničart! Sej otrok al pa kdo drug lahko umre kadarkoli. MOj je bil tudi nedonošenček in smo svašta preboleli. In ko sem pri odhosu vprašala če je dobro, da bi to mela, pa mi je zdravnica rekla, da če nebi bili sigurni v njegovo zdarvje ga nebi dali domov. Tako da je nismo imeli in mi ni žal. sem se itak zbujala večkrat ponolči in ga gledala. že to je bilo dovolj stresno. da bi pa kaj piskalo, bi me lih kam peljali!!

Moje mnenje

AsiA -> RE: angel care-blazina za nadzor dihanja (12.8.2010 8:25:15)

Prodam Angelcare AC401, originalno zapakiran (enega smo dobili za darilo, enega smo pa že prej kupili). Cena 140 €, pošljem po povzetju. Mobi: 040 623 423.
Veliko veselja z vašimi malčki :)

Stran: [1]