Anitka -> Malce predaha! (21.5.2005 13:14:10)
|
:rozica::rozica:Pozdravljene drage moje prijateljice!:rozica::rozica: Kot ste že verjetno opazile, me zadnja dva dni ni bilo kaj preveč na RR-ji, to pa zato, ker je padla odločitev, da se po Pikino povedano dam malce na OFF. Vedite, da je to zame zelo težka odločitev, ker vas imam zelo rada in brez vas ne morem. Sem mislila najprej kar tako ponikniti, a nisem imela srca, da ne bi napisala še nekaj besed in vam vse skupaj obrazložila. Veste tale zadnja M me je pošteno spravila na dno, sploh ker sem imela še na petkovem srečanju tako veliko upanje in tak dober občutek kot še nikoli doslej. Potem pa je prišel izcedek in za njim :hudicek: Sedaj vem in spijaznila sem se s tem, da brez progesterona ne bo šlo in vem, da mi pred avgustom zagotovo ne bo uspelo. Poiskala si bom neke nove izzive, za nekaj dni odkopila RR-jo, razčistila misli v moji glavi in potem se bom spet polna energije vrnila k vam :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Enostavno dovolj imam tega, da tresem med vas tole mojo slabo voljo in negativno energijo, ker si zaslužite več! Zaslužite si me kot osebo, ki vam bo dajala pozitivno energijo in obljubim vam, da se taka tudi vrnem med vas. Kdaj bo to, ne vem. Čutim pa, da ne bo dolgo, ker brez vas je težko. Upam, da nisem preveč sklobasala in da mi ne ničesar zamerite. Imam pa še eno prošnjo - prosim, če lahko katera poskrbi za Seznam (bodočih) nosečk in ga sproti osveži. In upam, da bo ob moji vrnitvi mrgolelo novih :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: LP, vaša Anitka:pika:
|
|
|
|