pravljice za lahko noč (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


barbaw -> pravljice za lahko noč (21.5.2005 12:23:01)

Mene pa zanima. kdaj ste začele brat pravljice svojim :duda:. Naš nadobudnež sicer še mesec dni ni star, ampak je tako radoveden in čebljav, da verjetno ne bo dolgo trajalo preden mu bomo začeli brat pravljice. Človek bi mislil, da je več star, pa še glavo nam obrača in dviguje. da moramo pazit, da nam ne pobegne.

Lp in lep sončen dan




bskrle -> pravljice za lahko noč (21.5.2005 15:01:16)

Naša pravljic pred 18 meseci ni poslušala, jo niso zanimale.
Ta mala pa z enim letom že prisluhne kakšni pesmici. Bereš mu lahko, kar ti paše.
Sicer pa priporočam,da mu vrtiš glasbo -klasiko. Za knjige je še čas.




dory -> pravljice za lahko noč (21.5.2005 15:44:11)

Nas do nekje enega leta ni maral niti knjigic niti dolgocasnih pravljic...pol se mu je naenkrat odprlo in zdej ful sodeluje :)...sem ful vesela :)...ce bi ratal bi mu brala ze precej prej...smo pa zato toliko bolj poslusali glasbo in namesto pravljic za lahko noc sem mu zavrtela avsenike za lahko noc :)..pa ne govejo musko :)




Anonimen -> pravljice za lahko noč (21.5.2005 20:09:08)

z tiso v naročju bereva od kar sedi to je pa od enga 4. mesca. ona pri meni v naročju pa knjigica pred nama. in sicer jih gleda z užitkom, slikanice namreč, pa posluša kar ji berem, najbolj zakon so pa zvočne knjižice, ker se še kaj extra sliš zravn :) recimo tomaževa velika dirka - ma knof ki ga pritisneš in se oglaša čiha puha :) pol imamo še piki pri babici in dedku, kjer je en kup glasov od zvonca do oslička, pa fina pa ji je tut ena k ma živalice, te živalce majo pa recimo kosmato uho, al pa rep pa tko, da lahko dete pošlata kocine.

knjigice so zakon.

lp, lara




Stran: [1]