Prehlad (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Prehlad (21.5.2005 12:14:59)

Ja, pa je tudi naš Nejc zbolel prvič (star je pa skoraj 4 mesece). Nalezel pa se je od mene, pa čeprav sem hodila okoli njega z masko, tisto za operacije.;) Najprej je kašljal, kot da bi ga žgečkalo v grlu, kar tako brezveze, potem pa se je naslednje jutro začel tisti kašelj, ko se mu lušči ven. Pa kiha in nosek ima zamašen. Jaz sem imela popolnoma enako. Nima vročine, tudi jaz je nisem imela. Gre za prehlad. Zdravnica je rekla, da tako malemu ne more dati nič, da se naj vrnemo, če ne bomo spali ponoči. Pa zaenkrat ni težav. V nosek mu dajemo fiziološko, pa mazilo, za kašelj pa nič.
Kakšne izkušnje pa imate ve s tem? Kako dolgo traja? Kaj ste uporabljale? Jaz se počasi izboljšujem, ker jem Cold3, kako dolgo pa lahko traja pri njem, če nima zdravil? Ali lahko gremo danes ven, povabljeni smo na piknik? Kaj mu naj oblečem?

Pomagajte, prosim.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

eva1 -> Prehlad (21.5.2005 12:33:20)

Moj je prehlajen že več kot dva tedna-star je 2 meseca! Kaj naj-nič, dajem mu fiziološko v nos in to je to! Ven pa normalno hodiva-še dobro mu dene, se malce nosek dmaši in lažje diha zunaj! Obleci ga običajno, samo pazi, da mu ušesk ne prepiha!
Lp, Eva in Luka

Blink1 -> Prehlad (21.5.2005 13:37:08)

Mi smo kupili Wick vaporo baby hladilno mazilo za dojenčke. Vsak večer sem jo namazalo po prsih in hrbtku. Pomaga:)

spacey -> Prehlad (22.5.2005 22:46:04)

Mi se tudi spopadamo že 2 tedna s prehladom in je groza, sploh pa čiščenje noska. :((:((:(( Zdej mu že glas "mutira" in celo se mi zdi, da ima levo bezgalko malo nabreklo, saj na desni ni tako čutiti. :zmeden: Pa še ful bolj joka in je tečko, vendar vročine hvalabogu nima (trkam 3x!). Upam, da bo kmalu minilo, ker je res zoprno in hudo, tako za njih kot za nas mamice.

Lp in čimhitrejše okrevanje...

P&L&A :kuza:

Stran: [1]