maca m -> RE: Nova marela BREVI-izgled Zapp, Moon, BUBU... (15.6.2009 10:10:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1 IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: lenca1 Adaptarje za MC lupinico vem, da ima marela od BabyWelt Moon in stanejo cca 20€, je pa res, da pa voziček stane od 150€ naprej. Ja saj to me zanima, ker vem da na kissa od BW paše MC, pa če bi na tega ko je identičen (a cenejši), bi bila ful hepi ;) Otika-v BC imajo od danes klubsko ceno za Baby Welt Moon-a, pride kar konkretno ceneje. Moj ga je danes že šel iskat, ker sem čist navdušena nad temi trikolesnimi marelami, sam sem imela kar nekaj kriterijev, ki jih je morala ta marela izpolnjevat. Sedaj imajo ta model izpopolnjen in je hrbtišče bolj trdo kot pri lanskem modelu, pa še zategovanje paščka zadaj je precej bolj enostavno. Če se boš pa odločila za nakup, pa pazi, ker imajo v akciji tako stare modele kot nove (kot rečeno je razlika le v trdoti hrbtišča in zategovanju paščka, ki uravnava naklon; mogoče je pa še kakšna sprememba, ki je meni neznana). Lenca 1, kako naj pa ločim nov model od starega, glede na to, da nisem še nikoli videla ne enega ne drugega? Jaz sem bila danes v BC pa je teh vozičkov že zmanjkalo in jih dobijo spet v četrtek. Je mogoče kakšna razlika še v barvi ali čem drugem? Ga je pa prodajalka ful pohvalila, pravi da ga priporoča.
|
|
|
|