Dobrota-sirota (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Dobrota-sirota (21.5.2005 11:26:45)

Da se malo izpojem.

Ugotovili smo da bomo tudi mi potrebovali najbrž še eno otroško postlo - kinderpet. Princeska 2.5 se ne loči od njega notri rada spi, se carst in igra, zjutraj poležava,.... Ne bi se mi zdelo fer da bi ji ga kar izpulila zaradi prihoda najmlajšega člana.

Otroške komplet še ne bomo kupili ker se bomo še selili na končno varianto.

In ko sem mal študirala kako zdaj še do enga. Ugotovila sem da smo jih že kupili 4. Res. Za darila ob prihodu dojenčka( no skupja enega za nas). Im sedaj se kar naredijo gluhe ali pa ga še "rabijo". Res ne mislim zdaj neki nazaj zahtevat- sam besedo odkritosti.

Isto je za kako prikolico za avto priklop- noben ne more- kolk težk bote pa fural,....?

In jaz tud bom " Nikome ništa više"!!!!!!!!

buči -> Dobrota-sirota (21.5.2005 11:35:55)

Prikolice žal nimam ... Če se mi ena ne oglasi, ker sem ji že obljubila posteljico, pa da ji jo prihranim do konca meseca, ti lahko dam sicer eno staro.:kuza:

Meggi -> Dobrota-sirota (21.5.2005 11:55:40)

Hvala Buči,........

Saj res nisem misla tak rafal nardit na vas, ki vem da imete vse kanček(pol kason) razumevanja in prijaznosti.

Hvala punce za potrpeljenje in branje mojega "čiččenja".

Če jo pa res katera ne rabi več- jo z veseljem odkupim rabljeno.

Zdaj imamo tisto beljeno od bora z vgraviranim medvedkom od Cri. Za komplet morda bi res bilo odlično. Sicer pa res hvala.

puncica -> Dobrota-sirota (21.5.2005 13:38:56)

Jst pa meggi nič ne razumem:zmeden::zmeden::zmeden2::zmeden2:

Anonimen -> Dobrota-sirota (21.5.2005 21:32:42)

Dvakrat sem prebrala pa pojma nimam, o čem pišeš... :zmeden:

Pupica -> Dobrota-sirota (22.5.2005 9:25:05)

meggi tut jaz sem se trudila, pa ne razumem:zmeden:
Imate 4 posteljice,pa ste jih dali drugim al kako:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Meggi -> Dobrota-sirota (22.5.2005 22:12:57)

Punce, moje a sem res tak nejasna? Morda se to pozna ko sem jezna.

Pravila sem o tem, da smo v prekeklosti če skupaj potegnemo že kupili drugim (vsakim svojo)3 postelje otroške. Sedaj jih več ne rabijo-- in se naredijo gluhe ko povprašujemo po posteljih za otroke.

Ma dobro sej ni važno. Jaz sem si spraznala dušo- fizično pa tak nima nobenga haska. Ne berejo RR.

Stran: [1]