baja* -> RE: Namastite tudi obod pekača? (4.6.2009 13:10:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Biskvit pa delam po receptu za torto nutello ravno to torto delam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] prvič in upam, da ne zadnjič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] no tak je na stvari... ravnokar sem vzela biskvit iz pečice in valda imam hrib, kaj hrib, temu bi lahko rekla že gora[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] obod sem (malo) namazala, dala pečt na 170 st. in po 10 minutah se mi je naredilo ravno obratno - namesto hribčka je na sredini ratala jama.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ko sem povečala na 180 st. pa je pa hrib kar naenkrat butnil gor. Zdaj sem biskvit obrnila, da ga probam zravnat, potem bom pa delala po tem nasvetu. IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ko oblikujem torto s plastmi pa polagam tako, da je spodnji del biskvita vedno na vrhu, da mi uspe narest lepo ravno torto. eh, za pojest bo sigurno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] sicer pa hvala vsem za odgovore[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in tebi felicita za klik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Zaključek: očitno moraš dat pravo količino pecilnega, moke in sladkorja, pečt na pravi temperaturi in v pravem pekaču - zdaj pa trofi zmagovalno kombinacijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|