Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: darilni bon za ženske 4.6.2009 15:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
In zakaj ne? Če je kaj bolj univerzalnega kot masaža... Pa bon drogerije tudi ne? Kaj pa kozmetični salon (depilacije, nega obraza- to ne bi zavrnila nobena normalna ženska) jah, jst recimo nebi...men bi vse dol padlo ob takem darilnem bonu jst še k frizerju se težko spravim, ne maram da kdo šari po men...z depilacijo se sama matram, pa vsakič si mislim kok sem glupa koza, bi blo bl simpl se tam uležt pa da zrihtajo...sam pač mam mal težav s posegi v intimni prostor, tko da....ob masaži bi po moje umrla, bi šla ven bolj napeta in zakrčena, kot bi tja pršla tko da res ni za vse...
|
|
|
|
RE: darilni bon za ženske 4.6.2009 16:11:37
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Kupiti moram darilni bon za vzgojiteljici ob zaključku šolskega leta. Lepo prosim za predloge.....(drogerija odpade). Zakaj pa drogerija odpade? Kakšen Limoni npr.? Jaz bi bila tega ful vesela. To sta že dobile za zaključek, za Loccitane. V čem pa je razlika "zaključek šolskega leta" ali "zaključek"?
|
|
|
|
RE: darilni bon za ženske 4.6.2009 16:45:22
|
|
|
|
blak
|
- bon za kako gledališko predstavo, če je kaj pametnega na programu v bližnji prihodnosti, - bon za knjigarno. Osebno bi bila jaz tega zeeeloooo vesela.
|
|
|
|
RE: darilni bon za ženske 4.6.2009 17:46:45
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Kupiti moram darilni bon za vzgojiteljici ob zaključku šolskega leta. Lepo prosim za predloge.....(drogerija odpade). Zakaj pa drogerija odpade? Kakšen Limoni npr.? Jaz bi bila tega ful vesela. To sta že dobile za zaključek, za Loccitane. V čem pa je razlika "zaključek šolskega leta" ali "zaključek"? Ja sej v prejšnjih letih sta dobile za zaključek, to je eno in isto.
|
|
|
|
RE: darilni bon za ženske 4.6.2009 18:34:13
|
|
|
|
bskrle
|
Tudi jaz predlagam - knjige (bon)
|
|
RE: darilni bon za ženske 4.6.2009 19:04:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Kupiti moram darilni bon za vzgojiteljici ob zaključku šolskega leta. Lepo prosim za predloge.....(drogerija odpade). Bon za kakšno trgovino z literaturo, če obstaja? Ali pa z umetniškim materialom - Prometej.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?