|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kar močna bolečila v spodnjem delu trebuha oz...
4.6.2009 8:31:18   
Anonimen
Ponoče sem med spanjem naredila spremembo položaja spanja in siceer iz hrbta sem se prevalila na levi bok, ko sem v spodnjem delu trebuha oz maternici začutila, da me je nekaj zabolelo, kot nekakšen krč - kot tisti pri menstruaciji. Nato je minilo in zaspala sem do jutra. Sedaj sem v službi in imam občutek, da sem malo bolj občutljiva tam oz. da nekaj rahlo čutim pa ni bolečina, ne znam opisati.
Naj povem, da sem konec 17. tedna nosečnosti in to z dvojčkoma. Mislite, da je bilo to zaradi hitre rasti maternice ali spremembe lege otročkov?
Malo sem se kar ustrašila....ampak sedaj je v redu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 8:33:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kar močna bolečila v spodnjem delu trebuh...
4.6.2009 8:35:50   
Anonimen
kolegice mi pravijo, da se mi trebuh opazno veča iz dneva v dan, morda še posebno zato, ker drugače sem po naravi vitka in sem imela do pred nedavno športno postavo oziroma raven trebuh

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2009 8:58:54   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kolegice mi pravijo, da se mi trebuh opazno veča iz dneva v dan, morda še posebno zato, ker

drugače sem po naravi vitka in sem imela do pred nedavno športno postavo oziroma raven trebuh

mogoče si noseča, pa otrok/a rasteta in se zato trebuh večauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2009 16:26:32   
Taddy78
user posted image user posted image user posted image
Saj ne vem ali resno misliš s tem vprašanjem, pa vseeno...

Sama sem v 17. tednu imela že lepo viden trebušček, pa sem nosila samo enega poba...tako da če nosiš dvojčka, bi bilo že malo čudno, da se ti nič ne vidi user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2009 22:07:37   
zala1
Živjo, jst sem pa v 6-em tednu in imam tudi kar fajn bolečine v križu, pa ful me danes zbada v spodnjem predelu, sam bolečina je izrazitejša v desnem delu. A je to lahko kaj narobe? Ful s va se trudila, da je ratalo, sedaj me pa skrbi,...hvala

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2009 7:54:09   
Monni
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ponoče sem med spanjem naredila spremembo položaja spanja in siceer iz hrbta sem se prevalila na levi bok, ko sem v spodnjem delu trebuha oz maternici začutila, da me je nekaj zabolelo, kot nekakšen krč - kot tisti pri menstruaciji. Nato je minilo in zaspala sem do jutra. Sedaj sem v službi in imam občutek, da sem malo bolj občutljiva tam oz. da nekaj rahlo čutim pa ni bolečina, ne znam opisati.
Naj povem, da sem konec 17. tedna nosečnosti in to z dvojčkoma. Mislite, da je bilo to zaradi hitre rasti maternice ali spremembe lege otročkov?
Malo sem se kar ustrašila....ampak sedaj je v redu.

Tudi  meni se je zgodilo enako in celo noč nisem upala zaspati, sem čakala čisto primiru do jutra ko sem imela na srečo ginekologinjo, ampak pri meni ni bilo nič narobe, samo raztezanje maternice. Če nisi sigurna stopi do ginekologinje in naj te pregleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2009 8:04:28   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: zala1

Živjo, jst sem pa v 6-em tednu in imam tudi kar fajn bolečine v križu, pa ful me danes zbada v spodnjem predelu, sam bolečina je izrazitejša v desnem delu. A je to lahko kaj narobe? Ful s va se trudila, da je ratalo, sedaj me pa skrbi,...hvala

Ti krči so normalni, ker se ti širi maternica, če pa je močna bolečina pa si kupi Magnezijeve tablete, ki pomagajo pri krčih(povprašaj v lekarni)
Če pa pride do kakšnega rjavega oz. krvavega izcedka pa stopi do Ginekologa!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?