tara09 -> RE: Lupinice in uporaba na vozičku (21.6.2009 21:52:11)
|
Končno sem kupila Maxi cosi, ki je kakor edini kompatibilen z mojim vozičkom-Hoco Austria. Zanima me, če katera ve kako je zdaj s temi adapterji, da namontiraš lupinico na voziček. Sicer bom šla ob priliki vprašat glede tega v BC, če mi bojo znali odgovorit. Zadnjič sem bila sicer v Rutarju, kjer sem tudi kupila voziček in pričakovala, da mi bojo glede na to prijazno odgovorili, me je pa prodajalka najprej prav začudeno in butasto vprašala, da pa ja ne mislim otroka vozit v lupinici okoli. Takoj sem ji ogovorila, da jasno, da ne, samo za kakega zdravnika, na kratko v trgovino. No, potem mi je začela pa solit pamet, da brez veze da mi kaže, ker se mi itak ne bo dal to počet, montirat adapterje gor, dol in blabla...no, pol je rekla na koncu, da pa jih tud nima na zalogi. Jaz sem jo sam gledala in čist v šoku ostala kar naenkrat sama tam pri vozičku. Sploh ne vem kdaj je šla, ko sem bla tok šokirana od njenega čudnega in negativnega nastopanja. Ko sem prišla k sebi, sem si mislila....koza, kaj mi pametuješ. Lepo mi razloži, če lahko, če ne mi prijazno povej, da ne moreš, ker nimaš adapterjev in se brigaj zase. Mogoče se mi res ne bo dalo tega delat, ampak to bom presodila sama, ko bom videla, kako sploh to gre, a ne, zato sem prišla. Počutila sem se ko en čudak,ki hoče zdaj lupinico dat na voziček. Ko mi je pa ista prodajalka 3 mesece nazaj voziček prodajala, je bila pa vsa sladka. No, zdaj sem se mal spucala in razgovorila, če pa katera ve kako je s tem, pa prosim za informacije.
|
|
|
|