Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:19:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, a si v službi? Ja, se počasi odpravljam na banko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:21:13
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso A ne bi bilo fajn, da bi se enkrat dobile? Ko smo bile nosečke, smo bile boj pridne s kofetkanjem in čvekanjem se strinjam Lahko pridete v Postojno, kjer imamo enih par fajn placov, ali pa se zmenimo v Logatcu?! Kaj pravte? Ta vikend žal jaz ne morem, ker imam v soboto zjutraj UZ trebuha, potem pa šibam na piknik, ki bo trajal cel dan, v nedeljo pa imamo tudi en RD...spet bom same dobrote jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:22:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso A ne bi bilo fajn, da bi se enkrat dobile? Ko smo bile nosečke, smo bile boj pridne s kofetkanjem in čvekanjem Prav imaš. Sva se s Katino včeraj ravno o tem pogovarjale. Res bi se lahko dobili enkrat bolj množično.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:22:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hMMMMM nisem ravno prepričana Bo treba zvečer kak maraton usekat, da zaključimo enkrat s to enko ja pol pa kr veselo na delo.. Delam na tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:23:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, a si v službi? Ja, se počasi odpravljam na banko A bi se dobile en dan v Logatcu? Pa še Naty zbrcamo in Edinaos , v Po pa poberem še tally. Sesil bi najbrž tudi bila za čvek. Jana ti bi tudi prišla, a ne. pa seveda še vse ostale...dajmo dajmo, katere so še zainteresirane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:23:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso A ne bi bilo fajn, da bi se enkrat dobile? Ko smo bile nosečke, smo bile boj pridne s kofetkanjem in čvekanjem se strinjam Lahko pridete v Postojno, kjer imamo enih par fajn placov, ali pa se zmenimo v Logatcu?! Kaj pravte? Ta vikend žal jaz ne morem, ker imam v soboto zjutraj UZ trebuha, potem pa šibam na piknik, ki bo trajal cel dan, v nedeljo pa imamo tudi en RD...spet bom same dobrote jedla Mnjamiii tudi jaz bi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:24:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hMMMMM nisem ravno prepričana Bo treba zvečer kak maraton usekat, da zaključimo enkrat s to enko ja pol pa kr veselo na delo.. zvečer meni ne rata, otroke spat, potem kaj likam, ali pa samo padem na kavč. Joj, teh žeht ni in ni konc , predvčrajšnjim dva, včeraj dva, danes 2 stroja, vsak dan te cunje prenašam, še dobro da to delam med delavnikom, ker če me ne bi bilo po osem ur, res ne vem, kdaj bi sfolgala. trenutno zvečer tud meni ne sfolga, ker sem do polnoči v pisarni, sem sicer dopoldan doma (ta teden nimam varstva za Nejca,ker je moj začel delat), razen ko spi sem 2 urce v pisarni in pa od ene 18h ure dalje..Drug teden bo bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:24:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso A ne bi bilo fajn, da bi se enkrat dobile? Ko smo bile nosečke, smo bile boj pridne s kofetkanjem in čvekanjem se strinjam Lahko pridete v Postojno, kjer imamo enih par fajn placov, ali pa se zmenimo v Logatcu?! Kaj pravte? Ta vikend žal jaz ne morem, ker imam v soboto zjutraj UZ trebuha, potem pa šibam na piknik, ki bo trajal cel dan, v nedeljo pa imamo tudi en RD...spet bom same dobrote jedla ta vikend sem tud jst polno zasedena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:24:25
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso A ne bi bilo fajn, da bi se enkrat dobile? Ko smo bile nosečke, smo bile boj pridne s kofetkanjem in čvekanjem Prav imaš. Sva se s Katino včeraj ravno o tem pogovarjale. Res bi se lahko dobili enkrat bolj množično. o super, še Katina in Inti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:25:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, a si v službi? Ja, se počasi odpravljam na banko A bi se dobile en dan v Logatcu? Pa še Naty zbrcamo in Edinaos , v Po pa poberem še tally. Sesil bi najbrž tudi bila za čvek. Jana ti bi tudi prišla, a ne. pa seveda še vse ostale...dajmo dajmo, katere so še zainteresirane Meni je prav.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:25:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hMMMMM nisem ravno prepričana Bo treba zvečer kak maraton usekat, da zaključimo enkrat s to enko ja pol pa kr veselo na delo.. zvečer meni ne rata, otroke spat, potem kaj likam, ali pa samo padem na kavč. Joj, teh žeht ni in ni konc , predvčrajšnjim dva, včeraj dva, danes 2 stroja, vsak dan te cunje prenašam, še dobro da to delam med delavnikom, ker če me ne bi bilo po osem ur, res ne vem, kdaj bi sfolgala. trenutno zvečer tud meni ne sfolga, ker sem do polnoči v pisarni, sem sicer dopoldan doma (ta teden nimam varstva za Nejca,ker je moj začel delat), razen ko spi sem 2 urce v pisarni in pa od ene 18h ure dalje..Drug teden bo bolje. o madonca kak naporen urnik imaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:26:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, a si v službi? Ja, se počasi odpravljam na banko A bi se dobile en dan v Logatcu? Pa še Naty zbrcamo in Edinaos , v Po pa poberem še tally. Sesil bi najbrž tudi bila za čvek. Jana ti bi tudi prišla, a ne. pa seveda še vse ostale...dajmo dajmo, katere so še zainteresirane ja sem za čvek-ITAK, samo meni osebno je Logatec čez teden predaleč, ker Nejc je do 16h v vrtcu, pa da se najemo, prej kot ob 18.30 nemoreva bit v Logatcu..zame je le 1,5 ure vožnje..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:27:06
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, a si v službi? Ja, se počasi odpravljam na banko A bi se dobile en dan v Logatcu? Pa še Naty zbrcamo in Edinaos , v Po pa poberem še tally. Sesil bi najbrž tudi bila za čvek. Jana ti bi tudi prišla, a ne. pa seveda še vse ostale...dajmo dajmo, katere so še zainteresirane Meni je prav. no, potem se bomo pa kar za naslednji teden ali pa vikend zmenile 5. ali 6. september, bo ok?!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:28:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, a si v službi? Ja, se počasi odpravljam na banko A bi se dobile en dan v Logatcu? Pa še Naty zbrcamo in Edinaos , v Po pa poberem še tally. Sesil bi najbrž tudi bila za čvek. Jana ti bi tudi prišla, a ne. pa seveda še vse ostale...dajmo dajmo, katere so še zainteresirane ja sem za čvek-ITAK, samo meni osebno je Logatec čez teden predaleč, ker Nejc je do 16h v vrtcu, pa da se najemo, prej kot ob 18.30 nemoreva bit v Logatcu..zame je le 1,5 ure vožnje.. A bi ti bilo lažje v LJ? Menda je en fajn plac v Bizoviku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 14:35:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, a si v službi? Ja, se počasi odpravljam na banko A bi se dobile en dan v Logatcu? Pa še Naty zbrcamo in Edinaos , v Po pa poberem še tally. Sesil bi najbrž tudi bila za čvek. Jana ti bi tudi prišla, a ne. pa seveda še vse ostale...dajmo dajmo, katere so še zainteresirane ja sem za čvek-ITAK, samo meni osebno je Logatec čez teden predaleč, ker Nejc je do 16h v vrtcu, pa da se najemo, prej kot ob 18.30 nemoreva bit v Logatcu..zame je le 1,5 ure vožnje.. A bi ti bilo lažje v LJ? Menda je en fajn plac v Bizoviku. ja lažje, kje pa je Bizovik ? ampak vikend..ker drug teden pa moj dela do 18h in nimam avta. drugače pa se kr zmente brez mene, jst pa če bom lahko, se pripeljem..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 16:40:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso no, potem se bomo pa kar za naslednji teden ali pa vikend zmenile 5. ali 6. september, bo ok?! IZVIRNO SPOROČILO: kasso Bizovik je zraven LJ http://www.dogaja.se/opis/brunarica_bizovik/4022 tle je ena brunarica...pride v poštev, če je vreme ok. Uau, izgleda odlična lokacija Mene štejte zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 17:36:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso no, potem se bomo pa kar za naslednji teden ali pa vikend zmenile 5. ali 6. september, bo ok?! IZVIRNO SPOROČILO: kasso Bizovik je zraven LJ http://www.dogaja.se/opis/brunarica_bizovik/4022 tle je ena brunarica...pride v poštev, če je vreme ok. Uau, izgleda odlična lokacija Mene štejte zraven Mislim, da vem kje je to. Sicer je že cela večnost minila....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 20:19:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Še vedno nobene... Pol pa ne bo nič z 200 tko danes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 20:50:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še vedno nobene... Pol pa ne bo nič z 200 tko danes počakaj da dajo otročke spat, Nejca ima tele dneve ati v delu..ker jst delam.. okol 22h ponavad pridejo čvekat..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 21:05:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še vedno nobene... Pol pa ne bo nič z 200 tko danes počakaj da dajo otročke spat, Nejca ima tele dneve ati v delu..ker jst delam.. okol 22h ponavad pridejo čvekat.. A tako...naša hodi med 20 in 20.30h spat, ker popoldan je ne damo več. Ob 22h bom pa jaz že v koromandiji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 21:07:07
|
|
|
|
Estrella*
|
jana: a tvoj ga ima čez???Naš tud po večini. Kako pa da delaš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 21:08:26
|
|
|
|
Estrella*
|
mmoojjccaa vidim da si on line; kako se kaj rihtate, je S Tajdo vse OK??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 21:12:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še vedno nobene... Pol pa ne bo nič z 200 tko danes počakaj da dajo otročke spat, Nejca ima tele dneve ati v delu..ker jst delam.. okol 22h ponavad pridejo čvekat.. A tako...naša hodi med 20 in 20.30h spat, ker popoldan je ne damo več. Ob 22h bom pa jaz že v koromandiji Nejc spi tako kot je prej navajen bil v vrtcu okol 12-13 h gre spat , spi 1-2 ure, potem do večera nič več, in gre spat okoli 21.30 h
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.8.2009 21:12:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana: a tvoj ga ima čez???Naš tud po večini. Kako pa da delaš??? ja ta teden je varuška popoldan..jst delam popoldne pa do kakih 23-00h, ker dopoldne ne morem, ker je moj začel včeraj nazaj delat po 3 mesecih bolniške, Nejc pa ta mesec ni bil v vrtcu in nimava varstva, na šihtu je pa gužva in morem delat..po 31.8. bo lažje..zdej so DDV-ji
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Komentar na anketoBi naredili anketo z največ komentarji pod njo?da, že odgovarjam (
62%)
da, zakaj pa ne (
38%)
Število vseh glasov: 281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!