mya26 -> RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) (2.8.2009 14:11:02)
|
Hojla hoj, mi smo se v petek vrnili s Pašmana. Vidim, da vas je še nekaj nudistov tukaj. MI smo bili sedaj 2. v Sovinjah na Pašmanu. Super, mali kamp, ful slovenskih družin. Mislim, men je sicer vseeno, ampak z aotroke je super. Lana je prihajala domov ob 10h zvečer, je našla ful družbe. Kamp je majhen tako, da so se igrali vedno kje blizu. Ob sanitarnem objektu je igrišče. Je pa to tak manjši kamp in sva tudi midva dobila nekaj novih prijateljev (v bistvu zarad otrok) in ko smo odhajali so nam mahali :) Sta pa oba na morju ful uivala, Maj je kr vriskal v vodi, Lana pa noče več rokavčkov, čeprav še ne plava čisto. Je pa fajn tud zato ta kemp ker ima mivko na plaži in se lahko otroc igrajo, pa voda je kar daleč stran še dovolj nizka da lana lahko stoji. Da se še malo pohvalim v 3 mescih sem sedaj shujšala skoraj 11kg. Počas pa ziher, ja in privoščim si tud kar nekaj sladoledov, samo obroki so malo manjši (ne ful, v bistvu nimam občutka da bi bila lačna), pa zvečer bolj samo kak jogurt. Pa telovadba 2x teden (45min powerplata in 45min bicikla). Lepo se imejte!
|
|
|
|