Soncnica Sandra *** -> RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) (11.7.2009 14:56:10)
|
No pa se po parih dneh spet malce javljam. Smo imeli en kup letanja, smo mogli oddat en kup vlog za vrtec in za ureditev zavarovanja, pa za jamstveni sklad, ...... in še miljon stvari. Drugače pa vse po starem, edino Manca je včeraj popoldan dobila čisto živo rdečo rito, no pravzaprav ne rito, ampak luliko in zgleda ga jo ful peče ali pa boli, ker je že včeraj ful jokala, pa ponoči tudi. Ni mi pa jasno od česa bi lahko bilo, ker se sploh ne popravi nič. Ne pomaga otroški puder, ne bepanten, .... nič [sm=smiley19.gif] Sem pa jaz včeraj dobila od zavoda napotilo, da moram it v torek na en razgovor glede usposabljanja na delovnem mestu, pa sem se tega ful razveselila, ampak sem sedaj brala, da dobiš cca. 300€ na mesec in basta. Pa niti v delovno dobo se ne šteje [sm=zmeden.gif] In če na koncu potegnem črto, bom ravno toliko denarja porabila za prevoz in malico.....[sm=zmeden.gif] [sm=smiley25.gif]Pa me zanima, ali ima katera izmed vas kakšno izkušnjo z usposabljanjem na delovnem mestu![sm=smiley25.gif]
|
|
|
|