|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
26.6.2009 17:39:34   
bjondi
user posted image  amaya, za sinčka...pa si ga le dočakala...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
26.6.2009 17:43:52   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Ninta

cao punce,

jaz vam pišem iz P, sem imela zjutraj amnio, pa mi tudi ctg še nič ni kazal, odprta le 1 cm, vendar so me zadržali zaradi previsokega pritiska .. tko da zdej čakam, počutim se čisto ok, samo dolgcajt je pa za znoret, ker ležim na bolniškem in ne na porodniškem oddelku, so okrog mene same starejše gospe, ki gledajo telenoveleuser posted image
Skratka,, pravijo, da mi bodo sprožili šele v ponedeljek (ko bom 1 teden čez rok), tko, da si bom očitno dolgcajt kar na forumu krajšala, hvala bogu, da imamo še celo internet (ki ga prej omenjene tete itak ne šmirglajouser posted image user posted image

Skratka, čaaaakkkkkkkkkkkaaaaaaaaam, z otročkom pa je vse ok.
Moj je reku: A tudi take tuiristke sprejmejo? Ker zgledam čist normalno in tudi počitim se pkl.
No, pa mu je že dolgact doma, pa šele par uric je samuser posted image

Torej, držte pesti zame, da mi čimprej mine tole čakanja

pozdravček vsem, ki še uživate doma

Dobr da tastarih ne interesira novejša tehnologija kot je internet...a si v ljubljanski P???...baje majo gužvico...naj ti čim prej mine do ponedeljka...pa javi se še kaj...

(odgovor članu Ninta)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
26.6.2009 18:38:57   
fragola
 dan želim, tamala spi in sem malo izkoristla!

No v glavnem, da vam povem jaz mojo porodno izkušnjo:
Sprejeta sem bla v soboto 13.6, zaradi odtekanja telesa in ker nisem hodila nič lulat.
V nedeljo sem mogla cel dan lulat v eno posodo tako, da so videli koliko dejansko polulam in so ugotovili,da skoraj nič. Nato so se v ponedeljek odločli, da mi dajo tabletko v nožnico, da sproži popadke vendar smo čakali in čakali te popadke in nič ni bilo, nato so se odločli, da dajo še eno in končno se je neki začelo dogajat v torek 16.6. začeli so se mi popadtki in kar hitro sem prišla na 4minute, vendar sem bila odprta le 2cm. Povedali so mi , da se ne odpiram, ker je mehur preprečil, ker je bil tako pouhen in tudi otrok, ki se je že spustil, ga je mehur spet pahnil gor zato so se odločli, da mi naredijo carski.
Imela sem tisti carski, ki ti dajo inekcijo v hrbet in dejansko je kot epiduralna so mi rekli. No v glavnem sem rodila in sem slišala našo pikico, kako lepo joče, dr.Merlo je rekel, da je punčka in meni so se ulile kar solzice, nato so mi o dali da jo poljubim in jaz sem ji kar dajala ljubčke in solze so tekle, tudi moj mož je bil zelo, zelo ganjen, nato je šel on z babico in so jo skupej očistili in oblekli. Nato so mene dokončali šivat.
V glavnem jaz sem bla tako vesela, da končno smo dobili to naše dete, da vam ne morem opisat prelepih občutkov in res sem si rekla UPANJE ZADNJE UMRE!!!! Končno mava tudi midva svojo družinico in sva zelo, zelo ponosna na to, bili so trenutki, ko nisem verjela, da bom postala mama, vendar s pomočjo dr. Merla so se mi sanje uresničile!!!!

< Sporočilo je popravil fragola -- 26.6.2009 18:41:26 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
26.6.2009 18:50:50   
jabolka
Pozdravljene mamice ...
Lepe čestitke vsem mamicam pri rojstvu otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da se še jaz oglasim po dolgem času . Rodila sem v soboto 30.06 ob 10.24h punčko Somayo - 2715 teža in 51 dolga.
V torek smo imeli že prvi pregled pri pediatru , hvala bogu sve vredu , zredili smo se in zrasli , včeraj pa smo začeli tudi lepo pohajat okoli .

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.6.2009 20:26:42   
majana79
Čestitke vsem mamicam!! user posted image  user posted image Zdaj pa se veselo cartajte s svojimi sončki, pa oglasite se na čveku junijskih mamic.

Za vse, ki pa še čakate na svoje štručke, pa eno ornk navijanje user posted image user posted image user posted image Še par dni je do konca junija user posted image

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.6.2009 22:16:28   
ditta
dober večer junijke!

da se še jaz na hitro javim. danes sva prišla domov iz lj. porodnišnice. 23.06. sem ob 20:51 rodila prečudovitega sinkota debelinkota, težkega 3640 gramov in velikega 51 cm, z obsegom glavice 35 cm.
zjutraj sem šla na redni pregled k osebni ginekologinji in prosila še za vaginalni pregled, ker me popadi dajejo cele noči,...prave akcije pa ni in ni bilo. po pregledu mi je povedala, da sem odprta že za 5 cm in da naj grem kar direktno v porodnišnico, da mi predrejo mehur in s tem sprožijo močnejše in bolj redne popadke. Po tem sem odšla še domov, saj sem se želela posloviti od hčerkice. Tako sem ji doma dala še dopoldansko malico ter jo ob 12:30 poskušala uspavati ter nato oditi roditi. Hčerka pa je vse to čutila in nikakor ni hotela zaspati. Nato je skrb zanjo prevzela moja mama, z možem pa sva se odpeljala v porodnišnico. Debelo uro sva čakala v sprejemni, potem klistir in po klistirju sem morala čakati še dobro uro, če se bodo začeli redni popadki,...no pa se niso. in potem sem šla v porodno in tam mi je porodničarka predrla mehur. nato smo spet čakali dobro uro, da bi dobila svoje močne in redne popadke. močni so sicer bili, redni tudi, vendar le na 6 minut in se niso stopnjevali. zato smo se odločili za dodatek umetnih in tako sem se v 1 uri odprla še za preostalih 5 cm in rodila z štirimi popadki. imela sem krasno, nežno in prijazno babico. upoštevala je moje želje in mi ni dala nič proti bolečinam, le glukozo sem dobila takoj ob sprejemu v porodno, ker mi je telesna temperatura zaradi stresa zrasla čez 37. zadnje tri močne popadke sem tako predihala skozi masko in takrat se je tudi glavica že okronala. pri iztisu sem se nekoliko prestrašila pekoče bolečine, vendar sta me mož in babica prepričala in sem zmogla. zares sem hvaležna babici, da me ni prerezala, saj se počutim zares odlično.
mali sinko debelinko je čudovit otročiček, ki že od samega začetka pridno sesa. mleko sem dobila že po enem dnevu in tako je izgubil zares zelo malo, še 100 gramov ne. v porodnišnici ljubljana je precej gneče, zato so me hoteli poslati domov že v četrtek zjutraj. ker sem želela, da sinkota v petek pregleda še fizioterapevtka in pediater, nisem hotela domov. v porodnišnci so bili vsi prijazni in tudi hrana je bila tokrat zelo dobra, čeprav sem prava zbirčna metka.
veliko lepih trenutkov z vašimi štručkami vam želim in iskrne čestitike vsem skupaj, tiste, ki pa še čakate pa želim veliko poguma, samozaupanja in sreče.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
27.6.2009 8:44:09   
majana79
ditta user posted image Pa super za tako hiter porod.

Jaz imam pa eno novico od naše bjondi user posted image user posted image

...in tako je v našo družinico posijal še en sončni žarek... na katerem piše... danes 27.6. ob 02.17 uri sem prijokal na ta svet svojima staršema in sestrici Karin... velik sem 51 cm, težek 3140g, moje ime pa je Žiga...

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
27.6.2009 8:51:18   
elevitka
JUTRO, MALO BOM ZMOTILA DA VAM SPOROČIM VESELO NOVICO :

Biba sporoča: danes 27.6.2009 ob 2,35 je v MB porodnišnici z malce zamude na svet prijokal najin poba TIM mali velikan ima 51 cm in 3490 g.

Iskrene čestitke mamici in atiju, Timu pa obilo zdravja in otroškega smeha. user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
27.6.2009 9:00:59   
majana79
O pa je biba le dočakala svojo štručko. Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
27.6.2009 9:11:30   
Naja*
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem zdej čist sama ostala tle??? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
27.6.2009 9:15:12   
majana79
Ah nisi. user posted image Še Lsica, pa luši, pa snoopyka se niso javile nič... Pa me smo še tuki user posted image

A ni ta vikend spet neka luna, mogoče pa bo tut pri tebi kej vplivala. user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.6.2009 9:22:26   
kalanteja
Neža od Bamoocham, čestitke še enkrat tebi in vsem ostalim

user posted image

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.6.2009 9:24:00   
Naja*
Razen Lsice se nbena že dolg ni javla, tko da sumim da obe že cartata.

Je pa prvi krajec v pondelk pomoje, ampak ta pomoje ne seka user posted image

Šibam na CTG da vidmo če dons tud kej dogaja... čeprav sem spala tko kot že dolg ne. Mrbit je blo pa zatišje pred nevihto user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
27.6.2009 13:30:24   
kalanteja
po moje naja lahko predčasno prideš na drug forum, da ne boš tk sama ...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
27.6.2009 13:33:52   
fragola
bjondi čestitke za Žigeta, tudi meni je poslala sms, ma jaz sem komaj prej le odprla telefon, ma v glavnem bjondi še enkrat vsem štirim čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
27.6.2009 19:31:38   
zoga08
Hoj,user posted image

Naja nisi samauser posted image , še nekaj je junik. No jaz sama sem že ampak klepetam pri julikah tako da lahk mal tja vskočiš, če ti je dolgčas.

Jaz sem bila včeraj v P user posted image zaradi rednih popadkov na 5 min ampak so kasneje ponehali pa odprta sem samo 1 prst tako da so me poslai domov čakatuser posted image da mi voda odteče in da se pojavijo močnejši in rednejši popadki.

Za vse nas ki še čakamo enauser posted image .

Čestitke vsem mamicam, ki že cartajouser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
27.6.2009 20:04:53   
Naja*
Ojla Zoga!
A nisi ti mela na začetku takrat rok ko jst??? So ti ga pol prestavli?

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
27.6.2009 20:08:18   
Tira
Naja vidim, da si v P ostala. Kaj je blo na CTG? Pohiti, da boš junijka user posted image  Zgleda, da imava midve kar podobne izkušnje, mene so tud najprej zarad pritiska zadržal, no zdej nej ti pa še voda odteče, pa smo tam user posted image  Drugač pa vem, kuko dolgčas je tam ležat, upam, da imaš kaj za brat. Jz sem imela vsaj zmeri dobre cimre, da smo mal klepetale.
A v ponedeljek ti bodo sprožil?
Držim pestke, da boš čim prej rodila, pa po naravni poti user posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
27.6.2009 21:54:01   
Naja*
Ooooo Tira! A me mal hodte zabavat, da nam tok osamljena tle user posted image

Ne vem kako si pršla do tega da sm not ostalauser posted image . Sm doma! Niti nebi hotla razn če bi bil kdo od naju ogrožen - se mi zmeša da bi mojga Lančka pustila samga user posted image . Že tko me je groza če bom spet 8 dni not user posted image .
Sm bla pa včer in dons na CTGju. Včeri popadki, dons nič. Sm pa dons naletela glih na ekipo prvega poroda, ful fina babca, k sm pa dohtarja zagledala me je pa kr minil user posted image  Nč mi ne bojo sprožal, ker mam itak šele jutr rok. Mam pa v pondelk amnio. Upam da bom že prej rodila.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
28.6.2009 11:12:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Neža od Bamoocham, čestitke še enkrat tebi in vsem ostalim

user posted image

bravo mami!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
28.6.2009 11:13:01   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Naja*

Ooooo Tira! A me mal hodte zabavat, da nam tok osamljena tle user posted image

Ne vem kako si pršla do tega da sm not ostalauser posted image . Sm doma! Niti nebi hotla razn če bi bil kdo od naju ogrožen - se mi zmeša da bi mojga Lančka pustila samga user posted image . Že tko me je groza če bom spet 8 dni not user posted image .
Sm bla pa včer in dons na CTGju. Včeri popadki, dons nič. Sm pa dons naletela glih na ekipo prvega poroda, ful fina babca, k sm pa dohtarja zagledala me je pa kr minil user posted image  Nč mi ne bojo sprožal, ker mam itak šele jutr rok. Mam pa v pondelk amnio. Upam da bom že prej rodila.
drzimo pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
28.6.2009 16:12:46   
skuštrana
Čestitke vsem, ki ste rodile v preteklih dneh in pa držim pesti za tiste, ki še kar čakate...Pohitite, junija bo konecuser posted image user posted image

Mi2 sva super, zaenkrat nam vse laufa..user posted image

Porod je bil pa zgodba zaseuser posted image user posted image , če vas zanima si lahko preberetu tule http://www.ringaraja.net/forum/skustrana-in-njen-oton-iz-avtomobila/m_4274271/mpage_3/tm.htm#4295476

Pa še slikca našega Mister car driverja user posted image
user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
28.6.2009 16:14:11   
Tira
Oj Naja sem očitno zamenala z Ninto, ki je pisala, da je v P user posted image .
Sej veš hitr preletim vse, pol pa pol pomešam...

No upam, da si že v porodni in da gre vse lepo po planu user posted image , da ti ne bo treba na amnio.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
28.6.2009 16:33:59   
Mala_princeska
Drage moje,

hvala vsem za čestitke ob rojstvu naše Mance, sva danes že doma iz porodnišnice. Z obema vse ok, edino jaz bom morala še železo papcat, Manca pa se je iz včeraj na danes poredila kot pujsek ker je bila pogosto na zizi (da mi ne bi kdo težil z dojenjem).

Na hitrco: 24.6. ob 11.30 dobila tabletko za sprožitev, ob 18.40 odtekla voda (na stolu sem sedela in se je ulilo kot nevihta 9, ob 19:43 pa že rodila , da je ati zamudil ker ga je malo žingal za rojstni dan. Ma je pa najlepše darilo dobil.Ma sploh nisem vedela, da so popadki ko me je zvijalo.

Srečno vsem preostalim junijkam, za nazaj pa preberem ko bo več časa....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
28.6.2009 18:11:15   
majana79
Mala_princeska, dobrodošla nazaj, sem ravno danes mislila nate. user posted image

skuštrana, ti si faca, res. user posted image user posted image

Zdaj bosta pa končno lahko čvekali z nami, mamicami pa s temi nekaj nosečkami, ki še kar mencajo. user posted image

Še tri dni imajo časa. user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......