fragola
|
dan želim, tamala spi in sem malo izkoristla! No v glavnem, da vam povem jaz mojo porodno izkušnjo: Sprejeta sem bla v soboto 13.6, zaradi odtekanja telesa in ker nisem hodila nič lulat. V nedeljo sem mogla cel dan lulat v eno posodo tako, da so videli koliko dejansko polulam in so ugotovili,da skoraj nič. Nato so se v ponedeljek odločli, da mi dajo tabletko v nožnico, da sproži popadke vendar smo čakali in čakali te popadke in nič ni bilo, nato so se odločli, da dajo še eno in končno se je neki začelo dogajat v torek 16.6. začeli so se mi popadtki in kar hitro sem prišla na 4minute, vendar sem bila odprta le 2cm. Povedali so mi , da se ne odpiram, ker je mehur preprečil, ker je bil tako pouhen in tudi otrok, ki se je že spustil, ga je mehur spet pahnil gor zato so se odločli, da mi naredijo carski. Imela sem tisti carski, ki ti dajo inekcijo v hrbet in dejansko je kot epiduralna so mi rekli. No v glavnem sem rodila in sem slišala našo pikico, kako lepo joče, dr.Merlo je rekel, da je punčka in meni so se ulile kar solzice, nato so mi o dali da jo poljubim in jaz sem ji kar dajala ljubčke in solze so tekle, tudi moj mož je bil zelo, zelo ganjen, nato je šel on z babico in so jo skupej očistili in oblekli. Nato so mene dokončali šivat. V glavnem jaz sem bla tako vesela, da končno smo dobili to naše dete, da vam ne morem opisat prelepih občutkov in res sem si rekla UPANJE ZADNJE UMRE!!!! Končno mava tudi midva svojo družinico in sva zelo, zelo ponosna na to, bili so trenutki, ko nisem verjela, da bom postala mama, vendar s pomočjo dr. Merla so se mi sanje uresničile!!!!
< Sporočilo je popravil fragola -- 26.6.2009 18:41:26 >