majana79 -> RE: Junijke 2009 - 3.del (24.6.2009 18:28:05)
|
dojenje v P - A veste kaj, čist nič se jim pustit v P, če dojenje ne bo steklo. Za prvi dan imajo mali res zalogo (samo ne jih pustit skoz spat, tako kot sem jaz, ker je potem dlje trajalo, da je pogruntal kaj mora delat), ampak potem pa če ne gre, naj lepo pripravijo dodatek in je to to. Bom jst pustila otroka, da mi joka od lakote... Malo morgen. Poleg tega je mali dobil živčni zlom, ko so ga sestre hotle pristavit, ker nama ni šlo. Najlažje je glavo porint na dojko, zdej pa vleci. Še po 19 dneh mu včasih ne gre zagrabit v prvo in gre šele po ene 10 poskusih, kaj šele takoj na začetku. Eni otroci pač potrebujejo več časa. Meni je predzadnji dan rekla pediatrinja da 'danes bosta pa kar cel dan na dojenju, vidim da ste že dodajali'... Pa mi je jokal že sredi dneva in ko sem povedala to sestri in prosila za dodatek, je samo zavila z očmi in mi ga takoj prinesla. Pa ponoči so ga tudi brez problema naredile. Tako da ne se dat sprovocirat, če ne drugega, ko pride mož na obiske, naj pokliče dežurno sestro in malo dvigne glas. Potem so vse tiho, brez skrbi. Uf me to razjezi, ko slišim take traparije... Če se katera sliši s kaminek, naj ji sporoči, da bo vse ok, ko bo doma bo veliko lažje (preverjeno), tam pa naj kar vzdigne glas in ne pusti, da je otrok lačen.
|
|
|
|