biba14 -> RE: Junijke 2009 - 3.del (21.6.2009 16:52:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Rakec nastopi z 22-tim...devica je pa do 21-ga...jaz tud navijam za rakca ,je karin rakec pa naj bo še piko...če je do dans počakal naj lepo prosim še do jutri pozno v noč... Saj bo...pa a nisva midve rekli da tam, po 29. greva? Kam se pa zdaj mudi? Sva sva nič bat... A veste kaj si je zadnjič moj zmislu, ko so ga vprašali kdaj bo ? Čisto resno, da sva prestavila rok na septembra, ker sva se odločila da greva še prej na morje . In pol meni v avtu- kakršno vprašanje tak odgovor... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sej ma prav..zdej grejo tud men že na živce...kaj sej bojo dubl sms-je vsi...tko da res ne vem zakaj tok spraševanja...in pol pred karin to skoz sprašujejo pa pol še njo direkt kaj bo dubla al bratca al sestrico in mi je že kr bed k se vse sam okol dojenčka vrti...je bla prejšn dan kr mal slabe volje... Meni gredo tudi na živce...vsak dan isto-a je že? A sta že tam? Samo preverjamo,če so že popadki...halooo[sm=zmeden.gif]. Ja kaj mislijo,da bom vse poklicala, ko bom imela 1popadek al kaj ? No, če jih bodo namesto mene predihavali in prenašali bolečino, lahko pridejo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|