|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
19.6.2009 11:29:45   
loveforever
zdravo punce!!!! sem še tukaj!!! 2v 1, MI JE INTERNET CRKNU!!!

sem kukr tuk malo me v spodnjem delu trebušček boli, jutri imam 2 rok prvega sem imela 15.6, tako da imam jutri CTG in pregled v porodnišnici!!!!

46. Naty-Taja              18.06.        27.06      URBAN        3400 g  50 cm user posted image
47. tej_a                      15.06.        19.06       TAJ             3410 g  50 cm user posted image
48. fejči                       11.06.        18.06       TIAN           2970 g  51 cm user posted image
49. Harley                   18.06.        18.06       MARJETA    3620 g  54 cm user posted image

vsem in še tistim ki ste rodile pa vas nisem opazila iskrene čestitke in lepo zibajte svoje malčke!!!!

sem pa zelo vesela da ste tiste ki ste tukaj na foprumu rodile zdrave dojenčeke in da za enkrat nobena ni imela velikih težav. super!!!!

no upam da se še bamoocham vrne iz ctg-ja in da še kakšno rečema preden greme, a jo je že kaj matalo!!!???? no grem za nazaj prebirat pa se še slišimo!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.6.2009 11:34:58   
tinca84
Oooo loveforever smo mislile, da si že šla v Rimuser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.6.2009 12:16:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Loveforever, da nisi imela ti na skrivaj popadkov in si bila tihouser posted image user posted image user posted image . Naaa pa ti je net crknu user posted image , upam da so ti ga poštelali, da še kakšno rečemo pred porodom.user posted image user posted image

No jutri bo pa mogoče katera od nas ostala v P. user posted image user posted image

Fajn bodite mamike in souser posted image moje, pa se itak tipkamo.

user posted image user posted image user posted image

Skuštrana si še tukaj? user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.6.2009 13:11:26   
loveforever
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Loveforever, da nisi imela ti na skrivaj popadkov in si bila tihouser posted image user posted image user posted image . Naaa pa ti je net crknu user posted image , upam da so ti ga poštelali, da še kakšno rečemo pred porodom.user posted image user posted image

No jutri bo pa mogoče katera od nas ostala v P. user posted image user posted image

Fajn bodite mamike in souser posted image moje, pa se itak tipkamo.

user posted image user posted image user posted image

Skuštrana si še tukaj? user posted image user posted image

Ja sj bi šla v Rim sam zarad vročine, drugače mi pa takole nič ne manjka, ko pomislim kk je v bolnci vroč pa ne smeš okna odpirat me kr malo stisne:)

mal mi danes trebuh otrdeva, popoldan moram pa na piknik, v vročini mislim..... sj bo,.... no grem malo ajaat se slišmo

Neposredna povezava do sporočila: 904
19.6.2009 13:56:07   
bamoocham
Dan.

Js sem še tu.

Ne bote se me tk hitr rešle.user posted image Naslednji CTG in pregled  imam 22.6, 1 dan po roku.
Vse zaprto še, plodovnice dovolj, CTG popolnoma raven.
Je pa bla zraven na CTG zraven mene ena, ki so jo potem po pregledu kr v porodno poslali, tak da verjetn že carta zdjle.user posted image
Sem se pa načakala danes, tak da je vmes mogu še moj na šiht in je moj ati prišu po mene v SG...4 ure sem bla v bolniciuser posted image
user posted image za vse, meni se je lušta ful in si jo grem skuhat. Papa

Neposredna povezava do sporočila: 905
19.6.2009 14:14:12   
lino
Pozdravljene punce.

Vas pridem vsak dan mal prebrat, da vidim kako se držite in ugotavljam, da ste zelooo prihttp://www.ringaraja.net/forum/post.asp?do=reply&messageID=4271909&toStyle=tm#dne.user posted image user posted image user posted image
No ampak se vseeno bliža ...zato vam pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vam vsem želim čist lahke porode. Pa komaj čakam, da se nam na unem forumu pridružite, seveda nič prej, kot pa bodo vaši user posted image želeli.

Mislim na vas in držim pesti ter vas user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.6.2009 14:19:05   
Mala_princeska
Lino hvala. user posted image user posted image user posted image

Bamoocham saj 22.6. je lep datum za rodit.....user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.6.2009 17:08:06   
biba14
Ojla.....user posted image .....

Čestitke vsem novim mamicam in njihovim user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

No, danes je moj PDP...kaj je že touser posted image user posted image ? Sem imela danes CTG-vse ravno, pa vaginalno me je pogledala-vse zaprto...plodovnice je še dovolj. No, po vag.pregledu ( me je precej bolelo ) mi je G rekla, da lahko malo zakrvavim...no jaz ne vem kaj pomeni malo-ker sem s krvjo napolnila že 4 mini vložke ( in to se je začelo šele 4ure po pregledu)-a je to čep ? Saj vem da je neumno vpr.,ampak povsod le berem o čepu,da je sluzast,pa malce krvi zraven...al pa malo več,al pa nič....no,meni ni nič jasnouser posted image ? Neke anike ne bom zaganjala, ker user posted image  giba se, nimam nobenih krčev...sam bi bilo pa fajn,če je čep touser posted image .

< Sporočilo je popravil biba14 -- 19.6.2009 17:11:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 908
19.6.2009 17:10:17   
biba14
Joj, take lepe stickerje mam...pa povsod piše, daje piko že doma...no,ni gauser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.6.2009 17:11:01   
biba14
Ja, in Tanjadenis je rodila...punčkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.6.2009 17:11:38   
loveforever
oj, ja bamoocham 22.6 je polna luna, tk da lahk da bo kaj, js mam jutri na PDOP pregled pa po mojem ga bom pol mela spet 22, kr baje po roku ponavad vsake 2 dni delajo. tk da bomo vidl. jutr še vsekakor nimam časa it rodit k grem zdle mna piknik in so mi še zavese ostale za opratuser posted image user posted image user posted image

no jutr popoldn se pa spet javim da povem kako je šlo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 911
19.6.2009 17:44:09   
kaminek

kaminek imaš prav, ko bodo na 15 minut in res redni pa le pejt, če imaš 30 min do P. Sej vem da ni fajn ko ne veš kak poteka vse in ko te zvija. Mene je cel teden prej, amapk vedno ob isti uri in samo kako urco je trajal.
Pa nisi ti rekla da se ti je čep odluščil? Poklič v P al pa G in mal povprašaj, boš bolj mirnauser posted image user posted image

ne, ni se mi čep odlušču. bilo pa je 2x glede sluzi, ja, ampak ni to to.
zdej me tera na wc, ampak ne morm nč iz sebe spravtuser posted image , trebuh mam tko dol orientiranuser posted image , da komaj sedim za mizo in jem, seveda s krožnikom nad bušekomuser posted image . jao, kako je tistim, ki so po naravi debeli, pa brez zamere. zdej jih čist zastopm, sej ne morš nčuser posted image .

zgleda, da bomo ta vikend naredle maraton v P, k bomo šibale kr po vrstiuser posted image , mam tak občutek.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 912
19.6.2009 17:52:20   
kaminek
julijkam rihtam "delo na cesti", da bodo mogle mal počakat, da naprej gremo me naprej, pol pa oneuser posted image user posted image user posted image . sej šopajo kot za stavo njihove zakladke, me pa čist u iziuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.6.2009 18:34:24   
tinca84
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

julijkam rihtam "delo na cesti", da bodo mogle mal počakat, da naprej gremo me naprej, pol pa oneuser posted image user posted image user posted image . sej šopajo kot za stavo njihove zakladke, me pa čist u iziuser posted image

user posted image user posted image user posted image ta pa je dobra

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 914
19.6.2009 20:01:25   
amaya
biba ne sekiraj se, to je od pregleda. Pri čepu ni toliko krvi.

Evo mene doma. Včeraj sem obiskala bolnišnico in kr notri ostala, saj sem fasala hudo trebušno gripo in je šlo ven iz vseh lukenj...dobesedno. Sem mislila, da bom kr umrla. Potem pa še popadki...da imam za rodit v takem stanju me pobere. G se je malo sekiral, ker sem se tudi odpirala, tako da me je dal notri na oddelek, infuzijo in nekaj proti driski. Zjutraj na viziti me je pa moj G vparašal,če sem za to, da sproži, ampak mi ni blo. Ne zato, ker ne bi hotela rodit čimprej, ampak bi rada, da samo začne, pa še moj je doma umiral od te viroze...če do torka ne bo nič, pa mi bo sprožil, ker sem itak odprta za 3 cm. Bomo vidli. Danes počivam, ker res ne bi šla vsa izčrpana še rojevat...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 915
19.6.2009 21:24:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

biba ne sekiraj se, to je od pregleda. Pri čepu ni toliko krvi.

Evo mene doma. Včeraj sem obiskala bolnišnico in kr notri ostala, saj sem fasala hudo trebušno gripo in je šlo ven iz vseh lukenj...dobesedno. Sem mislila, da bom kr umrla. Potem pa še popadki...da imam za rodit v takem stanju me pobere. G se je malo sekiral, ker sem se tudi odpirala, tako da me je dal notri na oddelek, infuzijo in nekaj proti driski. Zjutraj na viziti me je pa moj G vparašal,če sem za to, da sproži, ampak mi ni blo. Ne zato, ker ne bi hotela rodit čimprej, ampak bi rada, da samo začne, pa še moj je doma umiral od te viroze...če do torka ne bo nič, pa mi bo sprožil, ker sem itak odprta za 3 cm. Bomo vidli. Danes počivam, ker res ne bi šla vsa izčrpana še rojevat...

Biba in Amaya meni so pa v P rekli, da če je kri s sluzjo da ni nič hudega, če je pa sveža kri in da teče kot bi se urezal - pa je znak za preplah user posted image user posted image , zdaj si pa razlagajmo oz. razumimo te različne babiške in gin. prakse user posted image user posted image

Amaya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počivaj, pozdravi se in pojdi zdrava rodit.
user posted image user posted image user posted image tvoji družinici.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.6.2009 21:25:17   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

user posted image user posted image user posted image ta pa je dobra

user posted image user posted image user posted image Kaminek tebe moram res v živo spoznat, ko me znaš nasmejat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 917
19.6.2009 21:26:41   
Mala_princeska

user posted image    user posted image    user posted image

=============================================
PDP      NOSEČKA           SPOL     OTROCI      PORODNIŠNICA
=============================================  
1.6.     Annadriel           
---------------------------------------------------------------------------------
2.6.     kakteja
2.6.     Mucica                   user posted image       
2.6.     Nemka (21)          user posted image                              
2.6.     Španka                  user posted image                                             
---------------------------------------------------------------------------------  
3.6.     Meridaub    
3.6.    
Cipollina                                                    POSTOJNA                                                        
---------------------------------------------------------------------
4.6.    
tina111 (31)       user posted image         
4.6.     Lajan                          
4.6.     frutela                              
4.6.     Lauferka               user posted image                                                                       
5.6.     jabolka (27)        user posted image                                 
IZOLA
6.6.

kim09                        

6.6.     emelly               user posted image         
----------------------------------------------------------------------                                             
7.6.     Ribička (28)                                              MARIBOR
7.6.     MIŠEL09              user posted image            
----------------------------------------------------------------------
8.6.
     cesarica13 (31)    user posted image                               MARIBOR                                                                    
8.6.     Nastyaa     
------------------------------
----------------------------------------              
9.6.     Metimenka (21)                                       LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------------------
10.6.    Meggy (24)         user posted image         Žiga (3)        SLOVENJ GRADEC
-----------------------------------------------------------------------
11.6.
    Lia2006 (29)       user posted image                              NOVO MESTO
--------------------------------------------------------------------------------------
12.6.    Tincaminca          user posted image            
--------------------------------------------------------------------------------------                                                                 
14.6.    miškamaška08   

14.6.    Mala_princeska(26) user posted image    Nina (5)         NOVO MESTO
14.6.    ksenjica78            user posted image         fant (2)          LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------
16.6.    pika1977     
16.6.    Tanja Grosuplje                                   
17.6.    amaya (31)                        Etienne (1)     IZOLA
17.6.    ronja1a
19.6.    Biba14 (27)             user posted image                               MARIBOR                 
19.6.    Skuštrana                       Liza (05), Arsen (07)
19.6.    Mitmor                                                    

20.6.    loveforever (23)             Tjaša (2)
            CELJE
20.6.    Dodi (34)                           
20.6.    nenah83             
20.6.    *pikica (23)                                                
CELJE
20.6.    Kaminek (27 let)            user posted image                            
---------------------------------------------------------------------------------------

21.6.    ulsi25                               
21.6.    Bamoocham (25)  user posted image    
                              SLOVENJ GRADEC                        
21.6.    Pomaranči

21.6.    Anikabanika
--------------------------------------------------------------------------
22.6.    Ninta
-----------------------------------------------------------------------------------------
24.6.    22zlatolaska11 (27)                                         
24.6.    Kittycat                                                          CELJE
24.6.    S@nta                     user posted image       1. fantek (3)                  
-----------------------------------------------------------------------------------------                  
25.6.    m2ip                                   
25.6.    emmi          
25.6.    M2I       

26.6.
    Banči06 (31)        user posted image  

26.6.    Donna22  (22)       user posted image                                      PTUJ
26.6.    22zlatolaska19      user posted image    Taja 03, Neja 05
27.6.    Bjondi (33)            user posted image     Karin (8)                
LJUBLJANA
28.6.    Naja* (32)           user posted image       Lan (2)                      KRANJ  
28.6.    Banananjam         user posted image      
28.6.    Inca                       user posted image                                          LJUBLJANA
29.6.   
Lsica                       user posted image  
                                     LJUBLJANA
29.6.

Zoga08   (27)        user posted image
29.6.    Snoopyka (18)     user posted image                                          M. SOBOTA
---------------------------------------------------------------------------
30.6.    Farmacevtka81           
30.6.   
10ka (31)              user posted image   hčerka (1,5)              
  POSTOJNA
30.6.    Luši (20)                user posted image   
                                    KRANJ                     
30.6.    ditta                               hčerka (2)
===================================================
===================================================

user posted image   še 62

user posted image še 62    user posted image   12 user posted image 12  user posted image 7 user posted image   32

Neposredna povezava do sporočila: 918
19.6.2009 21:29:03   
Mala_princeska

user posted image

JUNIJKE IN  , KI  SO MALO POHITELI

=======================================================
 NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
=======================================================
1.  *alina*                 16.04.         02.06       LARA       2040 g  43 cm   user posted image
2.  Mateja.Luka.Nik   09.05.         05.06       NIK         2200 g  51'5cm user posted image
3.  mojsonček            13.05.         12.06       ZOJA       2630 g  49 cm   user posted image
4.  Knutek                   18.05.        27.06       NIK          2690 g  47 cm   user posted image
5.  tinca84                  21.05.        02.06       NIK          3550 g  50 cm   user posted image  
6.   BIBI                      25.05.        10.06       ANDRAŽ   4330 g  55 cm  user posted image
7.  sončki                    26.05.        05.06       MARKO     3380 g  51 cm  user posted image
8.  dreamhorse           26.05.        03.06       ŽANA        3970 g  53 cm user posted image  
9.  smrketa24             26.05.        01.06       MATEJ      3285 g  51 cm  user posted image
10.  sabsa                   27.05.        24.06       SARA        2750 g  49 cm  user posted image
11. Hindi                     27.05.        08.06  IAN PATRIK  2840 g  50 cm  user posted image
12. Minča
                   30.05.        03.06       NEJA        3200 g  51 cm  user posted image
13. mojjaka                01.06.        14.06       JAKA        3950 g  50 cm  user posted image
14. pinkiponki             01.06.        01.06       TIN          4330 g  56 cm  user posted image
15. Cally                      02.06.        12.06                       3950 g  55 cm  user posted image
16. Lino                       03.06.         21.06      MAKS       2660 g  47 cm user posted image  
17. Tira                        04.06.        11.06      MARCEL    3850 g  53 cm user posted image
18. tadejluka               04.06.        08.06      BLAŽ         3600 g  54 cm user posted image
19. majana79              05.06.        25.06      JURE         2920 g  50 cm user posted image
20. MONY25                05.06.        05.06      ALEKS       2810 g  49 cm user posted image
21. Princ_princeska    02.06      13.06      KLARA       3490 g  52 cm user posted image
22. Janci F                   04.06.         05.06      TOM          3910 g  54 cm user posted image
23. pokec3609            02.06.         03.06      PATRICK   3700 g  52 cm user posted image
24. Maycha                  03.06.         23.06      GAL           2770 g  50 cm user posted image
25. Hanuši                   05.06.         10.06      BINE          3740 g  53 cm user posted image
26. malagala               28.05.         02.06       VITA          3040 g  49 cm user posted image
27. Goldy                     09.06.        17.06       ALJA          3010 g  48 cm user posted image
28. Bačko                     09.06.        06.06       LORA         3880 g  53 cm user posted image
29. Kalanteja               09.06.        10.06      JULIJA        3270 g  49 cm user posted image
30. Meti21                   09.06.        12.06       GAJ            3550 g  52 cm user posted image
31. Deja777                09.06.        01.06  DANAJA TEA   3940 g  54 cm user posted image
32. Lenika                   10.06.        03.06       DAŠA          3500 g  50 cm user posted image
33. July08                   10.06.        13.06       JULIJA       4200 g  54 cm user posted image
34. *blu*                     10.06.        07.06       HANA         4060 g  54 cm user posted image
35. Tecka                     10.06.        10.06       SREČKO                              user posted image
36. winter                    06.06.                         LARA        3780 g  50 cm   user posted image
37. Nina16                   08.06.        02.06       BLAŽ                                   user posted image
38. manna                    08.06.        08.06       MANCA     3600 g  56 cm  user posted image
39. Miškolinka 82        10.04.        14.06       RENE        2020 g  45 cm  user posted image
40. Ovnica78               15.06.        14.06       IVA           3190 g  49 cm  user posted image
41. mery15031981     11.06.        20.06      LOVRO      3080 g  50 cm user posted image
42. ajdish                     15.06.        13.06      TIM            3540 g  53 cm user posted image
43. fragola                   16.06.        23.06       LANA          3340 g  51 cm user posted image
44. Dany82                  13.06.
       04
.06       LARA          3120 g  49 cm user posted image
45. Mandreja               16.06.       11.06       TARA           4450 g  56 cm user posted image
46. Naty-Taja              18.06.        27.06      URBAN        3400 g  50 cm user posted image
47. tej_a                      15.06.        19.06       TAJ             3410 g  50 cm user posted image
48. fejči                       11.06.        18.06       TIAN           2970 g  51 cm user posted image
49. Harley                   18.06.        18.06       MARJETA    3620 g  54 cm user posted image
50. MK8                   04.06.        12.06       VERONIKA    2595 g  47 cm user posted image
51. Tanjadenis                   ?.06.        11.06           DEKLICA user posted image
======================================================

27 :24 -trenuten izzid

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 19.6.2009 21:32:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 919
19.6.2009 21:31:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Ja, in Tanjadenis je rodila...punčkouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Tanjodenis in punčko, mogoče veš podatke? Ime, teža, dolžina in datum rojstva da uredimo seznamček?

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.6.2009 5:45:47   
loveforever
dobro jutro!

danes je pa res idealen dan za rodit:) tak je fajn hladno, js pa spat ne morem. počutim  se fajn tk da ta vikend najbrž ne bo nič, me pa malo ledvice bolijouser posted image

malo pogledam internet potem se pa grem stuširat pa malo lase zlikat, da bom ob 9 na ppregledu, pa ta malo v varstvo, skratka gužva.

no lepo deževno soboto....

pa nacartajte se s svojimi dragimi k dans je en tak dan....

Neposredna povezava do sporočila: 921
20.6.2009 7:38:34   
Mala_princeska
Dobro jutro....

Ja ohladitev prav paše.

Tud jaz se grem počasi zrihtat za pregled v P.

Srečno vsem souser posted image in lep vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 922
20.6.2009 7:41:30   
loveforever
Mala-princeska- vso srečo na pregledu!!! pa dobro jutro, je končno ena ki malo prej vstane se vidi da imamo pogoje da vstajamo-preglediuser posted image user posted image

ostale pa lep spanec še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 923
20.6.2009 10:14:08   
biba14
Jutrček...
Pri nas se še ne dogaja NIČuser posted image ...krvavitev se je potem umirila,tako da nisem šla neke panike zaganjat..najverjetneje je bilo res od pregleda. Malček se je danes tudi že 2x oglasil, tako da je vse ok.
Vse,ki imate pregledeuser posted image . Kaj vas tudi čez vikend naročajo? Jaz imam ctg šele v torek, ko bom 4 dni čez rokuser posted image . Je pa baje v P taka gužva, da porodnic nimajo več kam dat in mrzlično iščejo posteljeuser posted image . Te kar stisne, ko kaj takega slišiš, ker človek ve,da v gužvi marsikaj spregledajo, niti se ti ne posvetijo in si prepuščen sam sebi-grozauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 924
20.6.2009 10:15:31   
tinca84
Zjutraj ko sem se zbudila in sem vidla da dežuje, sem se spomnila na vas user posted image , da bi blo danes fajn rodit. Bomo vidli, dan je sicer še doooolguser posted image .

Lepo opravte na pregledih....

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?