Taddy78 -> RE: pravice po 20 letih (4.6.2009 18:04:00)
|
pikapaka, zanima me samo to...a ona je dejansko prišla z namenom, da dobi od njega denar, ali pač ker bi rada spoznala svojega biološkega očeta? Jaz bom vprašala kolegico ki dela na preživninah kako je s tem, ampak jaz mislim da ima pravice samo v primeru njegove smrti (če je res prišla samo zaradi denarja, ti lahko dam samo en nasvet, vse svoje premoženje naj podari svoji ženi in otrokom)... Jaz sem bila recimo zaželjen otrok, ampak ker moj oče ni mogel sedat samo na enem stolčku, ga je mati nagnala. Z njegovo ženo se nikoli nisva razumeli, vedno je delala zdrahe, čeprav je bila ona tista , ki je razdrla našo družino. No in ko je moj oče umrl, je pokazala kremplje še pri delitvi premoženja. Oče je malo pred smrtjo podpisal darilno pogodbo na svojega sina in njo, jaz sem sicer bila upravičena do nujnega deleža, ampak se je tolikokrat pritožila na moje pritožbe, da sem po treh letih odnehala (še odvetnica mi je svetovala, ko je prišlo na pravdo, da naj raje odneham, ker se bo predolgo vleklo, in me na koncu vse skupaj stalo več kot je vredno tisto kar bi dobila-in sem odnehala)...
|
|
|
|