Zofy -> RE: kolesarski sedež (3.6.2009 11:47:02)
|
Jaz imam Hamax Sleepy, namesti se zadaj in na ogrodje kolesa. Se mi zdi bolj varno, predvsem pa je bistveno večji kot tisti, ki se namesti spredaj. jaz sem hotela najprej kupiti za spredaj (v Baby centru ga imajo), samo ko sem ga v živo vidla, je bil tako majhen, da pri 2 letih ne vem če lahko stlačiš otroka vanj. Zato sem se odločila za tega zadaj. Vsi pravijo, da je Hamax najkvalitetnejši in zato najbolj varen. Glej, da boš kupila takega, ki se namesti na ogrodje kolesa in ne na prtljažnik, ker če ne bo otroka zabilo, ko boš šla čez kako luknjo ali robnik. Kar se pa Sleepy variante tiče (ta, ki ima možnost spremembe naklona) moram rečt, da sem totalno razočarana. HB sem kupila sedež iz 2. roke, ker za ta minimalni naklon se mi zdi pravi rop dat 90€ oz. 100€. Ko je tamala zaspala, sem dala naklon najbolj dol, pa ji je vseeno glava bingljala iz sedeža. Mogoče pride ta naklon edino v poštev, če imaš npr. nahrbtnik in ima zato pol otrok več prostora zadaj. Imajo pa jih v kolesarskih centrih pa tudi v marsikateri internetni trgovini.
|
|
|
|