puncica -> Iz katerih regij prihajate - seznam (20.5.2005 21:15:26)
|
Sicer je to glede regij zelo zelo zmešano, baje je 12 regij, ki se nekatere prav čudno imenujejo :zmeden2:, tako da sem to bol po kmečk napisala, tako da vsaj pribižn vemo kje je to:)- A ja če je kej narobe mi povejte, jst se na regije ne spoznam :zmeden2: ŠTAJERSKA Podravska regija Andra BAGI Blacky borovnička frutka ikica k1 ksenija. Lenny mehurčica MISKA01 mojcaH mtd Ninika&Neja Urška* Savinjska regija Alina CatJa Jančika joe melani Pi-kica 1 Ne vem Leni72 Muffin Pia73 sa snorlax GORENJSKA AnBan andrejaz Carovnica Mica cmokec cukrček0 Deni ery M&P NinaŠ nuka polona2 puncica pupic@ Tanyya teja&maj tjaga OSREDNJA - Ljubljana 20anja BARBARA R. čebelica maja daisy didgeridoo gamini kalimero Magi* Mina1 paris pegy ribicaPR sašaš Tia 27 NOTRANJSKA Notranjsko kraška regija brbra Gina Pilar Spodnjeposavska regija Špacka Zasavska regija E_jen Maš maya1 tesa piščanc PRIMORSKA Goriška regija Maxica Sarita Obalno kraška regija ajat anajmad Elena B PuNčKa sibil PREKMURJE Pomurska regija Alika01 Anitka Bojana26 Kira raho Sonka tia DOLENJSKA Jugovzhodna Slovenija leon2003 Udb wahoo KOROŠKA urši* sanja k
|
|
|
|