Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A ste kdaj imele oz. imate.. 4.6.2009 22:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, jaz se jutri dobim s potencialnim kandidatom. Tako malo na kavici, med službo seveda. Sedaj, ko je obelodanil nakup svojega stanovanja mi gredo itak same f.uk.alne packarije po glavi.
|
|
|
|
RE: A ste kdaj imele oz. imate.. 5.6.2009 1:49:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne, Kerensa, ne more biti, ker živiš z njim. Vedno izvisim pri vsem zanimivem, ker imam moža... eh.
|
|
|
|
RE: A ste kdaj imele oz. imate.. 5.6.2009 9:22:43
|
|
|
|
tweed
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kar se mene tiče, fantje niso bili za - ne vem, zakaj se morajo vedno zatreskat, sploh nisem spoznala takih, da bi jim bil seks dovolj, tudi ko sta bila že bivša ne... Ja marička, Ronja, pa vse se pritožujejo, kako niso mogle najti resnih fantov, vsem je bilo samo za seks, ti pa takole izjaviš... Sem bil eni še v dijaških letih, trajalo leto in pol, no strings attached, cool, zdaj pa tega ne bom več ponovil, ker se z ženo ne bova razšla...
< Sporočilo je popravil tweed -- 5.6.2009 9:23:16 >
|
|
RE: A ste kdaj imele oz. imate.. 6.6.2009 16:13:22
|
|
|
|
ronja
|
Ja marička, Ronja, pa vse se pritožujejo, kako niso mogle najti resnih fantov, vsem je bilo samo za seks, ti pa takole izjaviš...user posted image hehe, ja, to so mi že prijateljice očitale ... Pri meni je vse narobe svet . Potem pa izpadem ultranaivna - samo imam res čisto drugačne izkušnje kot večina...
|
|
|
|
RE: A ste kdaj imele oz. imate.. 6.6.2009 21:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Tak samo za sex ne.Ker nekaj moraš čutit do nekoga,da sexaš z njim ali kak?Tak,da bi šla z kolegom tu pa tam v posteljo si ne morem predstavljat. Je pa res,da je bivši hotel tole,da bi tu pa tam se dobla in pač posexala brez obveznosti kar tak.Nevem meni je to tak mimo sicer pa sem itak vezana ok on ni pa vseeno.
|
|
|
|
RE: A ste kdaj imele oz. imate.. 17.6.2009 11:57:43
|
|
|
|
emalina
|
Midva ga imava. Je prijeten moški, v postelji me vedno zadovolji in tudi mož je zadovoljen.
|
|
|
|
RE: A ste kdaj imele oz. imate.. 17.6.2009 12:00:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: emalina Midva ga imava. Je prijeten moški, v postelji me vedno zadovolji in tudi mož je zadovoljen. noro!
|
|
|
|
RE: A ste kdaj imele oz. imate.. 17.6.2009 18:41:23
|
|
|
|
sanja nk.
|
IZVIRNO SPOROČILO: emalina Midva ga imava. Je prijeten moški, v postelji me vedno zadovolji in tudi mož je zadovoljen. bolno ....moj mož bi najprej njega ubil.... drugače pa *uk frenda , sem imela v svojih "divjih" letih, celo tako da sva si ga z sestro delile ...samo o tem na drugi debati...lahko pa povem, da je to nemogoče, ker je kot je ronja rekla...takoj vsak dec , že za resno zvezo... lp
|
|
|
|
RE: A ste kdaj imele oz. imate.. 17.6.2009 18:45:43
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: emalina Midva ga imava. Je prijeten moški, v postelji me vedno zadovolji in tudi mož je zadovoljen. ne razumem, mož ve?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?