Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj naj naredim z vozičkom??? 20.5.2005 18:04:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Če ga ne bi rabila, bi ga prodala ali podarila. Čeprav je prišel od tašče:).
|
|
|
|
Kaj naj naredim z vozičkom??? 20.5.2005 21:32:43
|
|
|
|
KIRA
|
živijo. jaz bi voziček tud prodala, magai bi se zlagala da je bil eni prijateljici blazno všeč, pa si ga njej odstopla za simbolično seno ali nekaj takega, da ne bo užaljena. sicer pa sem že več stvari tudi jaz ali prodala ali dala naprej, ker tudi mene tašča običajno ne vpraša kaj rabim in mi vse narobe prinese. pa kaj bom s to šaro - samo jo bom kopičla... sem jo kar tako lepo zlifrala. če bo pa vprašala, je pa nekje na podstrešju ali pa kaj podobnega. pa je volk sit in koza cela...
|
|
|
|
Kaj naj naredim z vozičkom??? 21.5.2005 14:21:35
|
|
|
|
lin
|
Jaz bi ga tudi prodala,tašči bi pa lepo razložila,da spoštuješ to ker vam je kupila voziček,ma da dva nerabite,zato da ga boš oz. si ga prodala,da boste pa za ta denar kupli nekaj vašemu:duda:seveda kar rabite!
|
|
|
|
Kaj naj naredim z vozičkom??? 21.5.2005 21:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi dobila za darilo Chiccov trikolesnik in ga prodajam... kaj naj s tremi vozički počnem?! Če bi lahko vanj uspešno posadila rože, bi še šlo, tako pa...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?