pire krompir (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

p&b -> pire krompir (20.5.2005 16:23:01)

Do sedaj sem svojemu skoraj 6 mes.staremu dojencku dajala kuhano jabolko h kateri sem postopoma zacela dodajati banano in korencek,zanima me kdaj mu lahko dam tudi pire krompir in ali ga lahko solim?
Zanima me kako ste ve nadaljevale s spoznavanjem nove hrane in okusov,mojemu sem namrec naredila skupaj korenck in bucko pa sem mislila,da bo bruhal.
Kako naj sedaj nadaljujem,da bo spoznal nove okuse a naj to kar ze pozna ukinem z njegovega jedilnika ali mu naj zacnem dajati dva obroka na dan,se pravi da naprimer sadni obrok prestavim na popoldan,dopoldan pa spoznavama nove okuse:zmeden:,se to za vecerjo mu dam v mleko malo rizevih kosmicev,ki mu se bolje teknejo ce dodam kolobarcek pretlacene banane.

Hvala in LP

Gina -> pire krompir (20.5.2005 20:39:39)

Karkoli od tega, kar si napisala, bo ok. Lahko mu daš nov obrok, ali pa dva obroka. Tudi bučke in korenček bo ok. Zakaj bi bruhal. Meni je vsa zelenjava njami, zakaj bi otrok bruhal? A zaradi novih okusov? Če mu bo všeč bo jedel, če ne bo pa ven pljuval.
jaz sem mojim vedno malo solila, nisem nič komplicirala, pa je bilo čisto ok. Sicer bodo zdaj po meni planile, da solit pa že ne, ampak moje mnenje je, da komot malo soliš, tudi pediatrinja mi je to rekla. Nič komplicirat, je že dovolj star otrok, da komot počasi vse probaš.

Annny -> pire krompir (21.5.2005 13:57:28)

Naša obožuje pire krompir in jabolčno čežano..kombinirano kosilo;)

Stran: [1]