TomTaylor -> RE: mleko za telo v spreju (4.6.2009 18:48:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Se mi je kar zdelo. Imajo pa tako olje v spreju. Ima katera izkušnje s tem? Aja, pa če mogoča katera ve, ali se da na kateri internetni strani videti tudi cene? lp Imam olje, ampak se olje ne razprši kot to mandljevo mleko oz. "mandljeva meglica". Olje je zelo gosto zato pumpica ne prši, poleg tega pa ga je treba mazat na mokro kožo, ker se samo tako lepo vpija, v nasprotnem si masten pa še veliko več olja porabiš. Tale meglica pa je res super za poletje - se super razprši in hitro vpije v kožo. Bolj me spominja na kakšno tako "motno" (mlečno) toaletno vodico. Diši pa zelo lepo; nežno, mandljevo. Kot kakšno milo. Za olje sem lani dala mislim da okoli 30 evrov, za koncentrirano mandljevo mleko v kremi okoli 40-45 evrov, za olje za tuširanje pa cca. 16 eur, meglico pa sem pred mesecem (ali dvema) dobila za darilo. Cene niso poceni, ampak res mi ni žal niti centa za tole mandljevo kolekcijo. Na slovenski internetni strani cene niso objavljene. Za druge strani pa ne vem.
|
|
|
|