KT Minulet in problemi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tejči -> KT Minulet in problemi (20.5.2005 15:12:59)

Ojla,

pred 17. dnevi sem dobila M in ker sem takrat tudi nehala dojiti, sem takoj začela jemati KT-torej 1. dan M, prvo tabletko itd. Pred 3. dnevi pa sem dobila precej rjavega izcedka in tudi kri je bila zmes. Sedaj pa ne vem kaj bi lahko bilo narobe:zmeden: KT jemljem normalno naprej, izcedek pa se kar ne ustavi. Je imela morda katero takšno izkušjo in kaj bi lahko bilo narobe???

Hvala za odgovore.

LP, Tea:sloncek:

Anonimen -> KT Minulet in problemi (20.5.2005 15:25:55)

Prve tri mesece so vmesne krvavitve normalne.

Naja31 -> KT Minulet in problemi (20.5.2005 19:08:39)

Ojla,

jaz sem jedla Minulet 7 let in nisem imela nobenih tezav. Ce se prav spomnim, je vmesna krvavitev znak da so KT presibke, zato po moje najbolje da poklices tvojega G. Mogoce ti bo dal kaksne mocnejse.

Lp, Naja

kepica -> KT Minulet in problemi (20.5.2005 19:33:01)

Ojla Tejči!

Jaz sem Minulet jemala že nekaj let pred nosečnostjo,potem sem prenehala in zanosila.Pol leta po porodu sem spet začela z istimi KT,pa sem imela hude probleme.Krvavela sem skoraj 3 tedne in to tako močno,da sem mislila,da bom izkrvavela.Klicala sem tudi G po telefonu,pa me niso kaj preveč resno jemali in rekli,da je to normalno in da bo minilo.No,ko mi je potem G naročila,če v 3 dneh ne bo bolje,naj se oglasim,se je kot zanalašč vse ustavilo in je bilo potem vse v redu.Je bilo pa tiste 3 tedne noro.Sem mislila,da se mi bo zmešalo od neprestanega menjanja vložkov-na tampone niti pomislila nisem,ker bi mi jih odplaknilo.
Aja,pa še nekaj.Ti KT so me tako zmešali(hormonsko),da sem bila noro živčna in razdražljiva.Prej,pred nosečnostjo nisem imela teh problemov.V glavnem,ti tableti so mi življenje čist obrnili na glavo,tako da sem zahtevala druge in dobila Logest,ki imajo manj hormonov.In moram rečt,da je zdej v redu.Nobenih problemov več nimam,pa upam,da jih bom kmalu nehala jemat,da bomo imeli še kakšnega nagajivčka:)

Želim ti,da bi se težave čimprej umirile...

lp
kepica

lin -> KT Minulet in problemi (20.5.2005 22:21:09)

Pomoje ima to kaj opraviti s hormoni,po porodu.Jaz sem jemala kt Minulet preden sem zanosila dobrih 5 let in nikoli nisem imela nobenih problemov,zdaj po porodu pa jemljem kt Jarina,te so nove na tržišču,samo je treba doplačati na škatlico 2.000 sit,so pa brez starnskih učinkov.Sem zadovoljna tudi z njimi.

Stran: [1]