kepica -> KT Minulet in problemi (20.5.2005 19:33:01)
|
Ojla Tejči! Jaz sem Minulet jemala že nekaj let pred nosečnostjo,potem sem prenehala in zanosila.Pol leta po porodu sem spet začela z istimi KT,pa sem imela hude probleme.Krvavela sem skoraj 3 tedne in to tako močno,da sem mislila,da bom izkrvavela.Klicala sem tudi G po telefonu,pa me niso kaj preveč resno jemali in rekli,da je to normalno in da bo minilo.No,ko mi je potem G naročila,če v 3 dneh ne bo bolje,naj se oglasim,se je kot zanalašč vse ustavilo in je bilo potem vse v redu.Je bilo pa tiste 3 tedne noro.Sem mislila,da se mi bo zmešalo od neprestanega menjanja vložkov-na tampone niti pomislila nisem,ker bi mi jih odplaknilo. Aja,pa še nekaj.Ti KT so me tako zmešali(hormonsko),da sem bila noro živčna in razdražljiva.Prej,pred nosečnostjo nisem imela teh problemov.V glavnem,ti tableti so mi življenje čist obrnili na glavo,tako da sem zahtevala druge in dobila Logest,ki imajo manj hormonov.In moram rečt,da je zdej v redu.Nobenih problemov več nimam,pa upam,da jih bom kmalu nehala jemat,da bomo imeli še kakšnega nagajivčka:) Želim ti,da bi se težave čimprej umirile... lp kepica
|
|
|
|