|
Avgustovke, gremo malce višje! 20.5.2005 14:50:06
|
|
|
|
Jessy
|
Hello!!! Kolk je fajn, ko je pa tako lepo vreme, a ne da?!?! Jaz kar cvetim, čeprav sem prišla domov tako utrujena, da me je prejle že za 5 minut zmanjkalo (ampak res samo za 5 min), moj :love: me je pa eno minuto prav od blizu gledal, ker se je bal, da sem umrla! :)-:)-:)- Sem že težko čakala današnji dan, ker kot veste, greva danes po cunjice k sestri, pa še lep vikend je napovedan, tako da bom probala mojega :love: malce ven sterat - bi se kam peljala! Bomo videli!!! Včeraj zvečer se mi je prvič v :nosecka: hudo zahotelo spiti eno pivo. Moj :love: mi ga je takoj prinesel, saj se :nosecka: mora v vsem ustreči (tako mu je povedal njegov prijatelji, ki je zdravnik, njegova punca pa ginekologinja - zelo upošteva njune napotke, jaz sem pa čisto zadovoljna, da je tako :)- ). Seveda sem ga z velikim užitkom tudi spila, ampak ponoči mi je bilo pošteno žal, saj me je pekla zgaga. Do zdaj se me zgaga še ni lotila, zato sem skoraj sigurna, da je bilo krivo pivo. Še sreča, da imam magnezijeve šumeče tablete na zalogi, da sem sredi noči eno spila in mi je k sreči takoj odleglo. Očitno se bom mogla odpovedati takim skušnjavam. :( Hugolina, meni je G že v 21. tednu rekel, da če se mi pojavi otrdevanje trebuha, naj si nabavim Magnesol. Zaenkrat mi ni bilo treba, tebi pa svetujem, da ne čakaš še 14 dni, ker do takrat se lahko še marsikaj zgodi. Škodovale ti vsekakor ne bodo, tako da ti kar pojdi ponje! Tia, ti se pa merkaj, da ne bo kaj narobe, pa :love: ubogaj in kaj pojej!!! Moj :duda: pa ni več tako aktiven, kot je bil pred parimi dnevi, čeprav sem brala, da je v 29. tednu najbolj aktiven, potem se pa začne umirjati, ker mu zmanjkuje prostora. Očitno mojemu že zmanjkuje, ker je še bolj nežen, kot je bil. 31.5. imam pregled in me prav zanima koliko je težak, saj se bojim, da bo po mami, ki se je rodila s kar 4050 g in 54 cm. Sem bila vredu babura, ni kaj! Samo ne bi ravno rada, da bi se tudi moj :duda: rodil s takimi podatki! Zdaj že nestrpno čakam, da me pokličejo iz Trbiža za voziček, ki naj bi jih dobili danes. Zdaj sem se pa spet prav fino razpisala, zato bom nehala. Jessy in :duda:
|
|
|