Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje kupit sojino ali riževo mleko z okusom in... 1.6.2009 20:24:45
|
|
|
|
simona2
|
Jaz sem danes iskala riževo ali sojino mleko z okusom vanilije ali čokolade, pa ga nisem nikjer najdla. Ma katera kako idejo, saj vem da obstaja ker sem jih že videla. naša frčafel namreč noče čisto nobenega mleka po flaški ali kako drugače, se pa še malo dojiva (2-3Xna dan in ponoči) tako da vsaj to malo dobi. Je pa stara 10 mesecev in ful suhec in iščem način kako ji ponudit še kaj kar bi jo malo "okrepilo". Ne je pa še mlečnih izdelkov saj ima ful hude krče po mleku, tako da za kašice uporabljam pregomin. No druga stvar pa je kako otrok, ki nima skoraj nič zobkov je malo večje koščke hrane. Jaz kakšno stvar še vedno spasiram ker iam tudi hudo refluksno bolezen in sva na Ranitalu. Ima pa samo 2 zobka sicer že od 5 meseca sedaj pa nič več ven ne pride. Jaz sicer vstrajam in ji dajem kar lepo v roke kruh pa koščke sadja. Določene stvari lepo poje, določene pa s tistima dvema zobkoma odgrizne preveč, potem pa ne more prežvečit in se ji zaleti in zaradi refluksa potem vse zbruha kar pa je pri naši teži ful problem. No saj krompir ji kar speštam, pa tudi riž je brez problemov, meso ji pa čisto scefram pa tud gre, ker mesa pa ne morem miksat se mi zdi ful ogabno. Bi bla vesela kakega komentarja kako hranite tiste brez zobkov pri tej starosti.
|
|
RE: Kje kupit sojino ali riževo mleko z okuso... 1.6.2009 20:31:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se tiče mleka, poglej v Mercator. V MC v Šiški ga imajo sigurno. Nekaj okusov imajo tudi v DM drogeriji. V MC v Šiški imajo tudi veganske jogurte, deserte, pudinge...tako da ji malo razžiriš meni
|
|
|
|
RE: Kje kupit sojino ali riževo mleko z okuso... 12.6.2009 21:59:54
|
|
|
|
sjug
|
Pozdravljena. Sojino ali riževo mleko z okusom imajo v skoraj vsaki bolje založeni samopostrežni, npr. Interspar, Hofer, Mercator, DM. Priporočam pa takega brez okusa, ker se vanilija in čokolada vsaj meni zdita umetnega okusa in tudi sojino mleko z okusom je meni osebno povzročal težave. Sama uporabljam SojaRice Milk brez okusa, ki ga kupim v Intersparu in stane mislim da 1,66 EUR za liter. S tem mlekom nimam težav, po mojem tudi ni težav z alergijo. Aja, sojino mleko je lahko alergeno za majhne otroke. Sem pa pri drugem otroku uporabljala kar kozje mleko, pa ni imel nihče krčkov, po kravjem pa. Lep pozdrav, Sandra
|
|
RE: Kje kupit sojino ali riževo mleko z okuso... 13.6.2009 0:29:57
|
|
|
|
wintertime
|
Ne je pa še mlečnih izdelkov saj ima ful hude krče po mleku, tako da za kašice uporabljam pregomin. Kakšno mleko to misliš? Homogenizirano ala Alpsko ali nasploh?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2009 14:12:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?