Jenn73
|
Pozdravljene, sem mamica 5-letnega fantka in 3-letne deklice in sem v 37. tednu tretje nosečnosti. Zadnjih nekaj dni me muči strah pred bližajočim porodom. Vsi v družini se naše dojenčice zelo veselimo, sama pa razmišljam, kako bo, kdaj se bo začelo, kaj če ne bo vse ok,... kako bosta otroka sprejela mojo odsotnost. Rada bi preusmerila misli oz. jih spremenila v pozitivne, pa ne vem kako. A imate kak nasvet? Je že res, da je bil prvi porod kompliciran, drugi pa sprožen, vendar je potekal gladko in dokaj hitro, tako da kar ne razumem, zakaj zdaj paničarim, ko pa že tako vem, kaj me čaka... vsaj približno. Danes pa me je za nameček prizadela stvar na roditeljskem sestanku v vrtcu, kjer smo se dogovorili za zaključni piknik. Želela sem, da bi bil prej, kot smo se kasneje dogovorili, ravno zaradi PDP, pomagala mi je tudi vzgojiteljica, vendar nisva mogli ničesar doseči. Tako da se zna zgoditi, da bom ravno takrat v porodni sobi... sicer se je v tem primeru že ponudila moja mama, da bo otročka peljala na piknik, mene pa tako peče vest. Jenn
|