|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBUTEV iN OBLAČILA
1.6.2009 14:52:47   
Tjašy
Potrebujem oblačila za dva sinčka(3 leta,št.98-104 in 8 mesecev,št.74-80),ter sandalčke za starejšega št.24-25.Česarkoli bi bila zelo vesela.Lp user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OBUTEV iN OBLAČILA
1.6.2009 18:26:17   
Anonimen
A za hcerko si pa ze vse dobila user posted image ?

(odgovor članu Tjašy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2009 20:23:20   
Tjašy
Ja,nekaj stvari.Zdaj NUJNO potrebujem za mala dva.Bay user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2009 19:29:48   
valerija77
Sandalčk ravno nimam, imam pa dvoje čevljev temno modre barve št. 24 in 25. če te zanima mi povej.

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2009 19:35:43   
Tjašy
Ja,bila bi zelo vesela,saj nam karkoli pride prav.Valerija,lahko menjam za kaj drugega.?? user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2009 19:54:28   
valerija77
Tjašy ni treba. Jih rade volje podarim, če ti le pridejo prav. Povej od kod si.

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2009 20:00:39   
Tjašy
Si dobila zs?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2009 20:04:52   
valerija77
dobila

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2009 16:51:48   
Tjašy
Sem upala,da mi boste res podarila obljubljene čeveljčke,a sem očitno prekmalu veselila.Vseeno hvala za ............NIČ!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2009 23:27:43   
valerija77
Tjašy se opravičujem ampak nisem mogla iti na pošto ker me je tolk bolel trebuh in v križu da sem komaj iz postelje pa do stranišča prišla. user posted image   čeveljčke ti bom sigurno poslala. Pa brez zamere.

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2009 7:33:36   
Tjašy
Se opravičujem.Lep vikend user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2009 13:35:48   
valerija77
Tjašy danes sem dala na pošto. verjetno boš dobila v ponedeljek. Sem pa dala še nekaj stvari zraven. 

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2009 13:52:48   
Tjašy
Super,HVALA!!Ful sem vesela.Lep dan  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.6.2009 15:14:04   
Tjašy
Danes nisem dobila nič od tistega kar si baje poslala v soboto.Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
8.6.2009 16:20:31   
mateyka
ti pa si ena hvaležna prositeljica.. kaj pa če te pošta bluzi, si pomislila na to? saj bi imela kaj zate, samo mi zdaj ne pade na pamet, ker vidim kako je, če ni vse takoj. user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.6.2009 16:48:35   
Tjašy
Ne,ne jaz sem vsake malenkosti zeeelo vesela le žalostna sem,ker sem bila v pričakovanju,da bo-in na pošti preverila kok časa potuje taka stvar.Če je poslano v soboto prispe v ponedeljek ZAGOTOVO k naslovniku.Jaz sem tudi že veeeeliko podarila in se držala dogovora.In nisem napisala NIČ slabega!!user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.6.2009 17:21:42   
valerija77
Tjašy ne vem zakaj danes ni prišlo. user posted image Tudi jaz sem mislila da bo danes.Mogoče bo jutri.Če pa še jutri ne bo, mi napiši , pa bom še jaz preverla na pošti. Sem pa sigurno poslala, lahk ti pošljem po mailu tudi iz pošte potrdilo.

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.6.2009 17:29:58   
Tjašy
Pa saj ni panike.Če ne bo- bom pač dobila novo potrditev,da sem preveč naivna.user posted image Prej ali slej me bo izučilo,.......

Neposredna povezava do sporočila: 18
9.6.2009 12:32:05   
Tjašy
Kot sem predvidevala obljubljenih stvari tudi danes ni zato,...........tukaj NE zaupam NIKOMUR več!!user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.6.2009 19:39:34   
valerija77
Tjašy no comment!!!

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.6.2009 22:06:36   
natasaom
in kje so sedaj veliki šefi tega foruma?tjašy najraj bi ti ušesa navila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
9.6.2009 22:51:15   
Tjašy
Zakaj že-a zato,ker sem poštena in iskreno izrazim svoje mnenje????user posted image
UPRAVIČENO sem slabe volje in vedno bolj verjamem mamicam,ki so mi napisale zs,da naj zeeeelo pazim s katero se ;petlam;na tem forumu!!!user posted image
Glede na to SLABO izkušnjo lahko jaz napišem:NO COMMENT!!!user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 6:30:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tjašy)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.6.2009 6:49:42   
Sončni žarek
Tjašy- a veš kaj je zanimivo....... da imate težave same nove uporabnice user posted image user posted image user posted image

Jaz na take poste, kjer ste nove uporabnice ali z malo objavami itak več ne odreagiram (da bi karkoli podarila)........ Ker potem večina se itak več ne oglasi...........

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 10.6.2009 6:50:34 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.6.2009 7:11:53   
Tjašy
Jaz tukaj nikogar NE nadlegujem in NE opravljam,le pričakovala sem,da se forum vsaj malo gradi na poštenosti in zaupanju,a žal NI tako.user posted image Tudi jaz sem že marsikje-marsikaj podarila in sem se držala dogovorov.user posted image Sicer je pa res:DOBROTA JE SIROTA!!Najbolj ironično pa je,da ženska javno napiše,da je stvar poslala-na zs pa ..........Res žalostno,da se sprenevedate(pišete eno-delate drugo)user posted image Jaz sem že VELIKOKRAT dokazala,da sem poštena in iskrena zato .............user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?