|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mlade mamice
3.6.2009 10:38:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

čestitke gaji za 1 mesec user posted image user posted image user posted image  

hvala....

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 76
3.6.2009 11:18:11   
Pikica5
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika

Pozdravljene vse mlade mamice.
Sama sicer sem  zase še vseeno mlada mamica po letih pa sem  starejša od vas a vseeno vam  rečem le to da  bodite ponosne nase in svoje otročke ne ozirajte se na druge in le pogumno naprej.Iz lastnih izkušenj vam povem da vam nikoli ne bo žal da ste tako mlade mame.Sama sem prvič postala mama pri 18 in nikoli mi ni bilo žal in zdaj sem ponosna mama že 15 letni hčeri ki mi je življenje močno spremenila v  veliko lepega in ponosna sem nase da mi je uspelo takrat zbrati moči in pogum in da mi je bilo materinstvo dano že tako kmalu.Zdaj  imam 4 otroke   najstarejša15,druga 10,tretji 8 in četrti 18 mesecev.user posted image user posted image

Malamedika, hvala za lepe besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo mami user posted image user posted image

Čestitke Gaji za 1. mesec

Jaz imam ravno malo časa, sta moja dva sončka prvič zaspala sama, sicer smo rabli eno uro ampak uspelo je, morem ju navadit da bosta sama zaspala, ker smo jih zaj nosli, da zaspita, ampak sta vedno težjejša in nikakor ne gre ju več nosit, me že hrbtenica full boli, paše poškodovano imam.
Mogoče pozna katera koga ko prodaja kengorujčka? Jaz bi ga kupila.
Malo prej sem ravno posesala, sedaj pa si ogledujem knjige, bi se nekako mogla spravit mednje z 10.06. začnem z izpiti user posted image

Punce želim vam lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 77
3.6.2009 15:44:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

kakšnega pa kupuješ?? jz sem šla drgač po novga v BC,... sem kupla unga od 0-12 mesecev... cena pa je bla 40€

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 78
3.6.2009 17:31:12   
pondelak
jaz sem tudi začela o kengorujčku razmišljat...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 79
3.6.2009 21:08:41   
Ploha
črtica: evo ravno danes sem na facebooku iskala enga za sprehod, sem bila pa v kranju cel dan, tko da naslednjič poj user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 80
3.6.2009 21:19:41   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

črtica: evo ravno danes sem na facebooku iskala enga za sprehod, sem bila pa v kranju cel dan, tko da naslednjič poj user posted image

itak

jz mam kengoruja za 90 eurov,pa se še nism tok u roke prjela da bi pogruntala koko funkcjonirauser posted image user posted image user posted image grda grda mami

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 81
3.6.2009 21:25:17   
Pikica5
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

kakšnega pa kupuješ?? jz sem šla drgač po novga v BC,... sem kupla unga od 0-12 mesecev... cena pa je bla 40€

Ja takega bi jaz tudi mela, v soboto grem ziher pogledat. A mi šelahko poveš prosim od katere firme? Hvala

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 82
3.6.2009 22:01:26   
birdy
Še ena mlada mamica. Ta prvo, Neli sem rodila pri 19ih letih, bolj točno je rojena 4.8.2007. No, ta drugo, Kristi pa pri 21. Je pa rojena 8.2.2009, na Prešernauser posted image  Pa tok sem hotla 7. k ma moj rojstni danuser posted image
Pikica, jst mam enga kenguruja, ga prodajam. Sam je neka čist x firma (Filikid), je pa od 0 mesecev dalje, tak moder. Ful mal je bil rabljen tko da je skor k nov. Dam ga pa za 10eur, takrat je bil pa nekih 50 mende.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 83
4.6.2009 0:20:05   
pikicai
no js prodam novega..... sam je do 9 kg

Ja takega bi jaz tudi mela, v soboto grem ziher pogledat. A mi šelahko poveš prosim od katere firme? Hvala

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 84
4.6.2009 8:48:04   
pondelak

user posted image
MLADE MAMICE

LETNIK 2009

L009 pri 15. letih rodila 7.1.2009 Lana
PAJO pri ??.letih rodila 24.01.2009 Žana
Črticaa pri 19. letih rodila 04.02.2009 Dominik Mirko
Ploha pri 21. letih rodila 07.02.2009 Meta
Pondelak pri 19. letih rodila 23.03.2009 Tjaša
Blueeyes pri 26. letih rodila 03.05.2009 Gaja
birdy pri 21. letih rodila 8.2.2009 Kristi

LETNIK 2008

Sashy pri 20. rodila 05.05.2008 Anej 
Kaya333 pri 20. letih rodila 20.06.2008 Neža
Minca_n pri 21. letih rodila 20.08.2008 Zoja in Nia
Clara23 pri 23. letih rodila 26.08.2008 Mark
Tatly pri 21. letih rodila 01.09.2008 Stella
Pikica5 pri 21. letih rodila 28.12.2008 Taj in Maj

LETNIK 2007

Karmyka pri 21. letih rodila 19.11.2007 Tea in Lea
birdy pri 19. letih rodila 4.8.2007 Neli

LETNIK 2006

PAJO pri ??. letih rodila 30.12.2006 Blaž

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 85
4.6.2009 8:49:02   
pondelak
dobro jutro vsem!!
birdy dobrodošla in čestitke za tvoji pupi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 86
4.6.2009 8:49:27   
črticaa
mojm pikec ma pa 4 mesceuser posted image user posted image user posted image user posted image

dons bo cel sok dubuuser posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 87
4.6.2009 9:18:22   
Ploha
črticaa: prid na FBuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 88
4.6.2009 10:28:20   
pondelak
Dominik Mirko čestitke za 4 mesece!! user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 89
4.6.2009 10:32:59   
Blueeyes

na njemu piše Tomy freestyle roma.. je pa takle... sem našla slikco na netu.. moj je sam v drugi barvi

user posted image

drgač so pa pol še kengurujčki za večje - k mislim da so od enga leta naprej, je pa cena od 70€ naprej... sam men se zdi brezveze tistga kupt, ker takrat bo počas naša že začela hodt, tko da je ne bom več nosila

birdy kako lepo ime si dala hčerki - Kristi

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 90
4.6.2009 10:35:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

Dominik Mirko čestitke za 4 mesece!! user posted image user posted image  user posted image

se pridružujem čestitki user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 91
4.6.2009 11:15:12   
Pikica5
Čestitke Dominik Mirko za 4 mesece.

Blueeyes hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikicai za koliko pa ga podaš če smem vp?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 92
4.6.2009 13:38:56   
birdy

na njemu piše Tomy freestyle roma.. je pa takle... sem našla slikco na netu.. moj je sam v drugi barvi

user posted image

drgač so pa pol še kengurujčki za večje - k mislim da so od enga leta naprej, je pa cena od 70€ naprej... sam men se zdi brezveze tistga kupt, ker takrat bo počas naša že začela hodt, tko da je ne bom več nosila

birdy kako lepo ime si dala hčerki - Kristi

Hvala, ideja mojga dragijauser posted image  Ampak je res lep pa unikaten ime.
Te kenguruji za večje otroke k si pisala o njih... To so prov ruzaki, to ni za tko nost, to je bl za kake hribolazce k hodjo v hribe. V hribe pa tok velik otrok še zmer ne more. Ne bi vedla tega, sam mi smo mal hribovci pa mava tazga za Nelči. Bo pa treba še enga za Kristiko kupt. Bova k muleuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 93
4.6.2009 13:49:02   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

črticaa: prid na FBuser posted image

kdaj????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 94
4.6.2009 13:55:58   
PAJO
črticaa a si ti tud na fb??dej mi napiš ime in priimek na zs ,ker sm jz tud
pa te lahko dodam med prijatelje.user posted image

kako ste drugač??kako tamavček??a sta bla kej zunej dons??
a dons je pa 4 mesce star user posted image user posted image ,a ne kolk gr hitr čas??

lp vsem grem po tamavga v vrtec

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 95
4.6.2009 20:00:20   
pondelak
danes pa je zatišje tu gor...user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 96
5.6.2009 9:34:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Te kenguruji za večje otroke k si pisala o njih... To so prov ruzaki, to ni za tko nost, to je bl za kake hribolazce k hodjo v hribe. V hribe pa tok velik otrok še zmer ne more. Ne bi vedla tega, sam mi smo mal hribovci pa mava tazga za Nelči. Bo pa treba še enga za Kristiko kupt. Bova k muleuser posted image user posted image

sej mi smo tud hribovci.. jz bom unga kupla res samo za hribe, ne pa da bom po šoping centru hodila z njim

kako ste pa drgač kej.... tale vreme mori... še vn ne morm, oz se mi ne da user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 97
5.6.2009 9:58:13   
birdy

sej mi smo tud hribovci.. jz bom unga kupla res samo za hribe, ne pa da bom po šoping centru hodila z njim

kako ste pa drgač kej.... tale vreme mori... še vn ne morm, oz se mi ne da user posted image

Ti, dej povej a si kdaj vidla koga k gre z njim v šoping centre? Ne zafrkavam, resno vprašam... K čist verjamem da se najde kak tak k ga ma za po šopinguuser posted image  Jst zanekrat tega še nisem doživela pa me zanima če kera je. Mism, kaj vse se ljudje ne spomnijo.
Če ste hribovci pol kup kakega bolj kvalitetnega, ne tega iz baby centra. Vzami al unga deuchterja (ma ne vem kako se napiše niti kako se izgovoriuser posted image ) al pa vaude. Se splača dat več.user posted image
Tud mene vreme mori, se mi nč ne da.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 98
5.6.2009 10:26:50   
Blueeyes

Ti, dej povej a si kdaj vidla koga k gre z njim v šoping centre? Ne zafrkavam, resno vprašam... K čist verjamem da se najde kak tak k ga ma za po šopinguuser posted image  Jst zanekrat tega še nisem doživela pa me zanima če kera je. Mism, kaj vse se ljudje ne spomnijo.
Če ste hribovci pol kup kakega bolj kvalitetnega, ne tega iz baby centra. Vzami al unga deuchterja (ma ne vem kako se napiše niti kako se izgovoriuser posted image ) al pa vaude. Se splača dat več.user posted image
Tud mene vreme mori, se mi nč ne da.user posted image

pejt v BTC pa jih boš vidla.. tm vidiš čudo stvari...
ja itak, ta je z baby centra za zdej do 1 leta, da jo prenašam naokoli... unga bomo pa drugje kupili, pa sae najbrž tud pošteno skeširali

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 99
5.6.2009 11:49:18   
pondelak
pri nas je tudi slabo vremeuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.