Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha je imel željo,...samo jst sm bla sprejeta v P, kjer so mi sprožl s svečko za mehčanje mat. vratu, pa cel cajt razlagal, da nau nič, da mi bojo čez 2 dni dal umetne, me dal na oddelk ležat in me pustil,..ene 3x sm jim šla razlagat, da bom rodila, da ne morm več, me dal na CTG, popadki niso bli dovolj močni in me dal nazaj ležat v sobo...no pol sm pa ležala, če so tko rekla, kaj sm pa htela, pol pa mene že fuuul nagana dol, da bi prtiskala, in začnem pritiskat, mi pa voda odteče...me odpelejo dol, dajo na CTG, vmes prosm za telefon, da ga pokličm, ga kličm, je pa spal (je blo sredi noči), jst nism mogla na vezi čakat, ker sm dobivala popadk in sm ugasnla in zagnala tist telefon,..pol so me pa kuj v porodno strpal, 4 popadke pa je "priletela" ven...tko da tud če bi ga na vezo dobila, mu ne bi uspelo pridt, pa še divjov bi po cesti, še kaj bi se mu nardil pol bi pa blo....sm ga pa skor isti trenutek ko je mala prišla vn spet poklicala in pač mu rekla, naj pride v P, pa je bil vs ushičen sam sm mu razložila, da nej Meto pride pogledat,...si je kavico naredu doma, u miru spil, pol pa prišel, da je bil z mano. No naslendnja dva dneva sta pa bla bolj žejna kot ponavadi, so malo "malo" zapili... ojoj...moj pa celo noč čaku da ga pokličem, vendar se je tisto pravo začel komaj zjutraj